Ty Sebek jesteś trolem czy naprawdę to taki poziom głupoty? Bo patologiczną to masz głupotę.
Z google umiesz korzystać? Czy tylko do szukania taniej cebuli?
Więc zniżę się do Twojego poziomu, weź jakiś ołówek i kartkę od dziecka i sobie zanotuj: Agencja pocztowa - placówka pocztowa prowadzona przez agenta, w której świadczone są usługi pocztowe na podstawie umowy agencyjnej.
Agentem pocztowym może zostać każdy przedsiębiorca – osoba fizyczna lub prawna, który zobowiązuje się w ramach umowy agencyjnej do zawierania umów na świadczeniu usług w imieniu Poczty Polskiej S.A.
Masz? Zanotowałeś? To teraz postaraj się pomyśleć. I jak? Idzie coś? Nie? Więc postaram się pomóc: W googlach wpisz: " co to jest urząd pocztowy. Spokojnie, ja wiem że trudno literki bez błędu wpisać ale google podpowie. Jest? Tak? No to teraz poproś dziecko aby Ci to na głos przeczytało. Ale! Powoli! Niech czyta powoli i zrozumiale może coś dotrze do Twojego rozumku, ja wiem że to nie taniec z gwiazdami, jak oni śpiewają, ale z pomocą całej rodziny zrozumiesz ten strasznie trudny temat.
3
6