Listonosze niechlujni czy zapracowani?

Opinie do artykułu: Listonosze niechlujni czy zapracowani?.

Niedawno pisaliśmy o tym, że w Trójmieście brakuje listonoszy. Okazuje się jednak, że nawet tam, gdzie są, ich praca pozostawia wiele do życzenia. O jakości usług Poczty Polskiej we Wrzeszczu napisała do nas pani Julia.

Liczba wakatów wśród listonoszy wciąż jest w Trójmieście spora. Praca nie jest lekka, a także nie najlepiej płatna. Do tego dochodzą coraz mniejsze wpływy z tzw. końcówek - czyli reszty z rent i emerytur, które zwyczajowo dostawał każdy listonosz. Teraz coraz ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak są leniwi,że nawet nie zadzwonią do mieszkania,tylko

od razu wrzucają awizo do skrzynki
popieram tę opinię 184 nie zgadzam się z tą opinią 21

a dla mnie wygląda to na "ustawkę",poza tym ktosik tu z klatki prąd ciągnie.....żenua
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 64

mieszkam na parterze, ost wychodzę- stoi listonosz czekam na przesyłkę więc pytam czy ją ma a on na to, że awizo, które na moich oczach wkłada do skrzynki bo? nie było mnie w domu wtf????? a gdy powiedziałam, że owszem jestem w domu i ją poproszę najpierw stw że już wypisał więc sorry a potem rzucił że i tak nie mam jej przy sobie bo gdyby miał wszystkie listy nosić to by z tym ciężarem z poczty nie ruszył :/
popieram tę opinię 235 nie zgadzam się z tą opinią 15

wczoraj w mój listonosz wrzucił awizo do skrzynki a byłem w domu :)

poczta polska to dno!
popieram tę opinię 388 nie zgadzam się z tą opinią 27

)

mysle ze odp na to pytanie jeat oczywista. tak, sa niechlujni. smutne, ze masa osob starszych lub zwyczajnie niepelnosprawnych jak ja ma powazny problem pojsc na poczte odebrac przesylke, bo listonoszowi nie chcialo sie nawet zadzwonic do drzwi tylko od razu awizo. ale taki kraj i takie czasy.
popieram tę opinię 179 nie zgadzam się z tą opinią 18

)

Te polecone dyndające ze skrzynki to kpina....jak tak można?Zapewne pensje listonoszy małe to i inspiracji do pracy nie ma.U nas ostatnio listonosz z Ukrainy zawitał...zapewne polscy pracują dla Niemca....takie dzikie czasy.Aha za 2 godziny ląduję w San Escobar).

P.S.Ten pode mną to jakiś troll
popieram tę opinię 183 nie zgadzam się z tą opinią 47