Literackie Ucho

Temat dostępny też na forum: Literackie Ucho
Nie tylko autograf, ale też pełna dedykacja. Nie tylko otwarta dyskusja, ale też indywidualna rozmowa. Nie tylko o konkretnych tytułach, ale też o całej współczesnej literaturze polskiej. A wszystko w swobodnej, przyjaznej atmosferze, bez podziału na znawców tematu i anonimowych moli książkowych.Tak oto w skrócie można opisać charakter tegorocznych debat literackich z udziałem autorów książek ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zimno?

Ciekawe, czy w Uchu już nie oszczędzają na ogrzewaniu.. Bo na ile ich pamiętam, to na spokojniejszych koncertach można było solidnie zmarznąć. Może ktoś napisać, jak jest teraz?

Było ciepło!!!

Ostatnio byłem na debacie literackiej w UCHU i rozgrzewałem się darmowym winem :)

prozza

teraz w czwatrek ma być proza. Chętnam na pisemną dedykację od Magdaleny Tulli. Jej Skaza to naprawdę znakomita książka;)

Inne tematy z forum

Craft Beer Fiesta winter edition 26' (26 odpowiedzi)

6-7.02.2026 zapraszamy na najgorętszą i najbardziej wyluzowaną zimową piwną imprezę w Polsce!...

34. finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Gdyni (3 odpowiedzi)

34. finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy odbędzie się 25 stycznia 2026 roku. Tym razem...

Walentynkowa gala Burleski (4 odpowiedzi)

Przygotujcie się na niezapomnianą walentynkową noc pełną zmysłowości, elegancji i artystycznej...