Re: Liu Jo'' C.H. Klif
konto usunięte
(13 lat temu)
Brak edukacji i świadomości społecznej można, co najwyżej zarzucić Tobie. Dlaczego? A dlatego, że w Chinach ŻADEN z koncernów odzieży wysoko i średnio luksusowej nie szyje - szyje się tzw. tańsze linie w Pakistanie, Malezji, Turcji, Maroku również w Polsce (!!!!); np. Ralph Lauren linia Golf, Tommy Hilfiger linia Denim, Gianfranco Ferre linia GF (młodzieżowa), Hugo Boss linia Orange (w Polsce).
Nie w metce istota rzeczy ale w jakości użytych materiałów i oczywiście tzw. "dizajnie". Gdybyś była faktycznie warta pracy w takim sklepie, to wiedziałabyś o powyższym - a że prezentujesz totalną ignorancję, to nie dziwię się, że Tobie podziękowano.
Większość osób, która kupuje odzież luksusową, potrafi bez trudu odróżnić podróbkę od oryginału. To, o czym piszesz (przeszywanie metek), to przypadku butików w...Hali Targowej w Gdyni:) Gucci Pucci...
Właśnie widzę/czytam, jak to "dzisiejsze młody dziewczyny (...) zbyt dużo wiedzą o jakości produktu" - jeśli masz siebie na myśli, to...nic nie wiesz o jakości.
(...)
(...)
Droga "ja ja ja" - jeszcze wiele musisz się o odzieżowym biznesie nauczyć, aby móc skutecznie sprzedawać luksusową odzież.
(...)
2
11