Live Nation, czyli jak wkurzyć ludzi świetnym koncertem Guns N'Roses

Opinie do artykułu: Live Nation, czyli jak wkurzyć ludzi świetnym koncertem Guns N'Roses.

W rozmowach o dużych koncertach - poza samą muzyką - dominują dyskusje o organizacyjnych niedociągnięciach. W dyskusji o wtorkowym występie Guns N'Roses powinien pojawić się jednak jeszcze jeden głos: o tym, że organizator zrobił ludzi w konia, sprzedając im jako ekskluzywne, bilety, dzięki którym mogli się ekskluzywnie pokłócić o swoje miejsce, bądź też doświadczyć bliskości artysty niemal z końca płyty stadionu.

"Koncert wspaniały, tylko organizatorzy..." - w tonie tej ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gunsi wyjeżdzają

Chłopaki dziś odlatują. Właśnie widze samolot.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odszkodowanie

Czy ktoś kto ubiega się o zwrot za bilet mógłby napisać jak organizator reaguje i czy jest w ogóle sens walczyć o zwrot pieniędzy?
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spoko

Pozdro i do zoba 21 :) bedzie dobrze!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale to zaraz, to to był w koncu koncert świetny, czy Guns N' Roses? ;-) :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

oo kolejny fan Dodzi! Nawiedzony pajac!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wiem jak wogóle można ich oglądać !?

Kiedyś ich lider wypowiedział się na temat Polaków więc nie wiem czego tutaj szukali.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 43

Wytłumaczy mi ktoś po co ludzie chodzą na tego typu koncerty?

Akustyka do bani, tłok, problemy natury administracyjnej, smród...
Rozumiem i szanuję występy w filharmonii ale te masówki są dla mnie nie do pojęcia.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 9

Pozew

Wytoczyć organizatorom pozew zbiorowy. Niech oddadzą kasę za oszustwo
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

No niestety zdarzają się ludzie i ludzie, moja torebka została dobrze sprawdzona, państwo przede mną zostali poinformowani o tym, by nie palić za bramkami. Tzw żółtych wg mnie było od groma, także ja jestem zadowolona z poziomu obsługi firmy ochroniarskiej. Niestety trzeba pamiętać, że niektóre rzeczy narzuca im organizator, oni zbyt wiele do powiedzenia nie mają - inaczej nie dostaną wypłaty, a stać przez pewnie 5-8 godzin za darmo nikt by nie chciał
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Masz rację, lata świetlne. Przy czym bez dwóch zdań to FNM wyprzedza naszą wczorajszą gwiazdę o te lata, z całym szacunkiem.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tiaa, nie ma. Po prostu zrobili całą płytę w cenie GC :D Żaden wyczyn, na poprzednim ich koncercie w tym miejscu GC i tak zajmowało większość płyty. Ta firma to porażka.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

Live nation to Kpina!!!!

Z organizacja koncertu Linkin Park w Krakowie bylo to samo. I "festiwal" z dniem przerwy. Karnetow na ten ich "festiwal" tez nie bylo. Na SOAD i LP trzeba bylo wydac ok 700zl
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niedociągnięcia były ale prawda jest taka ze o każdym koncercie w Gdańsku piszecie coś złego. Zwykle o nagłośnieniu. W Gdyni wszystko jest super. Przynajmniej w waszych recenzjach..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 23

Ergo arena

Nie polecam koncertów w ergo arenie ,z własnego doświadczenia wiem, że audio z powodu kształtu areny jest beznadziejne
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ktos wie po co byly te opaski? I czemu nie bylo o tym wczesniej info?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Różnie bywa

Na Aerosmith przyszłam w trakcie trwania supportu, nie czekałam w żadnej kolejce, a opaski na GC były zakładane zaraz przy wejściu z płyty na GC. To też organizowało Live Nation i wtedy nie mogłam im nic zarzucić. Chyba wszystko zależy od szczęścia :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0