Live Nation, czyli jak wkurzyć ludzi świetnym koncertem Guns N'Roses

Opinie do artykułu: Live Nation, czyli jak wkurzyć ludzi świetnym koncertem Guns N'Roses.

W rozmowach o dużych koncertach - poza samą muzyką - dominują dyskusje o organizacyjnych niedociągnięciach. W dyskusji o wtorkowym występie Guns N'Roses powinien pojawić się jednak jeszcze jeden głos: o tym, że organizator zrobił ludzi w konia, sprzedając im jako ekskluzywne, bilety, dzięki którym mogli się ekskluzywnie pokłócić o swoje miejsce, bądź też doświadczyć bliskości artysty niemal z końca płyty stadionu.

"Koncert wspaniały, tylko organizatorzy..." - w tonie tej ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Komunikacja

Ja się zastanawiam kto wymyślił ,że ostatni pociąg w stronę stadionu odjeżdża 1,5 godziny przed koncertem. Część ludków nie zdążyła na koncert. Ja dotarłem wesołym tramwajem zapchanym do granic możliwości 5 minut przed rozpoczęciem.
To jest kolejna porażka\
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 5

hahah

no rzeczywiscie dobre porownanie, te dwa zespoly to lata swietlne muzyki, chlopcze co ty porownujesz. Idz na te faith no more i nie wracaj bo sie osmieszasz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14

Powinno być ok

W 2013 byłem na trybunach i było spoko, teraz też na to liczę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

rozumiem że w mig wszystko załatwisz, śmigaj
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

aleś elokwentny

To samo było na koncercie Jarre'a w Łodzi

Jacyś ludzie mieli bilety na te same miejsca co my. Ochrona tylko wzruszyła ramionami i powiedziała, żeby po prostu usiąść, gdzie będzie wolne. Kontrola sektorów istniała tylko do początku koncertu. Potem ludzie z trybun schodzili pod scenę, gdzie zrobił się spory tłok i blokada przejść. W razie ewakuacji wszyscy by się potratowali.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

polski porządek
mina gościówy po prawej bezcenna :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Na Depeche Mode na Narodowym nie ma biletów GC więc żaden wyczyn :)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zrozum, że nie każdy ma siłę stać kilka godzin w tłumie, szczególnie po ciężkim dniu w pracy. Żeby czerpać przyjemność z obcowania z muzyką trzeba mieć do tego komfortowe warunki...
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 8

Słucham DM od 1988 roku więc dla mnie to wielkie wydarzenie gdyby nie sprawy zawodowe i rodzina to bym był i w Łodzi i Krakowie.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 6

z tego co wiem,będzie tak samo

Niestety ten tekst tez jest słaby jak organizacja koncertu.Autor tylko rozklada rece ze nic sie nied zrobic.

Właśnie ,że się da ,tu nie chodzi o standardy tylko o normy bezpieczeństwa które muszą być zapewnione ich brak powoduje wysokie kary liczone w tysiącach euro! !
Organizator gwaratuja odpowiednie wykonanie usługi jeśli tego nie robi to reklamacja o zwrot kosztów biletu.Jesli będziesz miał dobrze wszystko nagrane to to nietylko zwróca ci zabilet jeszce odszkodowanie mozesz dostac.Bo organizator raz ze niezpewnił ci obiecanego standartu rozrywki za którą najwiecej zapłaciłeś to jeszcze stworzył niebiezpieczeństwo dla twojego zdrowia i zycia pozwalajac na blokade drogi ewakuacyjnej.
Polacy nic sie niestało i jak zawsze a to nic sie nieda zrobic :)
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 15

repertuar jest różny ale nie wiem czy byś skakał na Don't cry albo Knockin on heaven's door
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 7

ta sama firma tylko ludzie inni

w Stanach ta sama firma nie odwali fuszerki bo wie ze by ja zjedli. W Polsce dobrze posmaruje i robi co chce. Zreszta to tylko przyklad jak duze firmy zachodnie wykorzystuja Polakow.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja mam słonia w domu

gdybaj sobie przegrywie co byś zrobił jakby mama sypnęła siankiem
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 9

polaki cebulaki

i wszystko w temacie
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 12

Dobry prawnik i zbiorowy pozew.

Tylko to mogłoby czegoś nauczyć właścicieli tego typu "firmy". Bo oni są po prostu bezczelni.

"(...)nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi?"
popieram tę opinię 54 nie zgadzam się z tą opinią 1

.j

bo Stadion jest do grania w piłkę! a nie koncert ! w środku tygodnia!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14

Brawo!!!

Trafna uwaga. Grają np Paradise City a oni co? Siedzą? To po co iść na taki koncert?
P.S. ja bym nie usiedział :)
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 44