Live Nation, czyli jak wkurzyć ludzi świetnym koncertem Guns N'Roses

Opinie do artykułu: Live Nation, czyli jak wkurzyć ludzi świetnym koncertem Guns N'Roses.

W rozmowach o dużych koncertach - poza samą muzyką - dominują dyskusje o organizacyjnych niedociągnięciach. W dyskusji o wtorkowym występie Guns N'Roses powinien pojawić się jednak jeszcze jeden głos: o tym, że organizator zrobił ludzi w konia, sprzedając im jako ekskluzywne, bilety, dzięki którym mogli się ekskluzywnie pokłócić o swoje miejsce, bądź też doświadczyć bliskości artysty niemal z końca płyty stadionu.

"Koncert wspaniały, tylko organizatorzy..." - w tonie tej ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kongo w sektorach P i Q. O reszcie nie wiem...

Było ale od Hallera a ze stadionu z trampka

Do szkoły na naukę angielskiego głąbie!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A dlaczego myślisz ze lepiej się bawiłaś niż ci co siedzieli? Był jakiś wymóg ze wszyscy muszą skakać i drzec pysku? ??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak

Nie zaklinaj rzeczywistości powiedział ze dla Żydów i Polaków nigdy nie zaśpiewa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Z

"Ja darłam się za cały sektor" współczuję ludziom którzy musieli słuchać twojego darcia a nie występu zespołu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Byłem, widziałem, nigdy więcej w Gdańsku

Miejsca mieliśmy w sektorze Q, ja, moja żona i dwójka dzieci. Córka (10 lat) pierwszy raz na koncercie, nigdy nie widziałem jej takiej wystraszonej. Wszystkie bójki o miejsca starałem sie zasłonić, aby nie widziała co się dzieje. Byłem na "kilku" dużych koncertach przez ostatnie kilka lat (slash 3x, ac/dc, metallica, black sabbath, waters...), ale takiego syfu jaszcze nie widziałem. Jedno wielkie pitolone dno organizacyjne. Na szczęście sam wystep GnR był rewelacyjny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Można? Można!

Słuchaj mnie Ty mały, 17-letni knutku - Otóż można. Osoby niepełnosprawne mogą oglądać koncert G'N'R na siedząco, dorośli z dziećmi mogą oglądać koncert na siedząco, ludzie, którzy w przeciwieństwie do Ciebie pracują, więc mogą dotrzeć na stadion w późniejszych godzinach, kiedy najlepsze miejsca na GC i płycie są już oblężone, mogą oglądać koncert na siedząco, osoby, które zwyczajnie nie chcą stać przez 4 godziny (czas między otwarciem bram a wejściem Gunsów) mogą oglądać koncert na siedząco, osoby starsze mogą oglądać koncert na siedząco, osoby, które lubią GNR ale nie są tak die hard'owymi fanami, żeby stać cały dzień mogą oglądać koncert na siedząco....Może jakieś 15% normalnych ludzi woli oglądać na stojąco z różnych powodów, no i tacy jak Ty - nastoletni, utrzymywani przez rodziców, niepracujące nieroby bez dzieci pod opieką i żałujące kasę na trochę droższy bilet. Pozdrawiam :*
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bo w Polsce możemy czuć się bezpiecznie tak długo jak nie będziemy wpuszczać

tych zacofanych kulturowo o jakieś 1300 lat emigrantów ekonomicznych.

problem z biletami

kupiłem bilety w styczniu a 4 dni przed koncertem dostałem informację, że bilety są nieważne i zaproponowano znacznie gorsze miejsca... zgodziłem się żeby nie stracić koncertu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

400 zetów na 1 koncert NA STADIONIE?

Chyba organizatorzy upadli na głowę, a ci którzy kupili jeszcze bardziej. Za 400 zeta mogę mieć karnet na cały Opener
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zresztą jakość dźwięku na stadionie, a kilkanaście metrów od sceny w akustycznie przystosowanym pomieszczeniu

Bez porównania. Nawet heavy rock brzmi w klubach lepiej.

Co za żenada

Tyle mln zarobili na tym koncercie, a taka słaba organizacja. ŻENADA.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nic Wam nie da pozew zbiorowy.
W kwietniu 2015 na Stadionie Narodowym odbyło się żużlowe Grand Prix na żużlu. To znaczy miało się odbyć. Odjechali kilka wyścigów na siłę, by potem przerwać zawody. Stan toru nie pozwalał na jazdę, maszyna startowa nawalała. Jeździ na gasnące światło. Cyrk na kółkach.
Nikt zwrotu za bilety nie dostał. Nie wspominając o dojeździe i hotelu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

odszkodowanie

nie prawda, ze nie ma szans! wystarczy pójść do Rzecznika Praw konsumenta - działa on przy każdym urzędzie Gminy czy Powiatu. Dwa razy korzystałem. Rzecznik bezpłatnie nawet napisze pozew do sądu. Trzeba tylko wykazać jak złamano warunki umowy (jeden dowód już macie -zdjęcie prównujące sektor w rzeczywistoistosci z grafika z oferty, drugi- setki opinii w internecie min powyższy artykuł) i mieć dwóch świadków. to tyle -30 minut roboty. nei am sensu bawic sie w pozwy grupowe bo sprawa prosta jak konstrukcja cepa. Sad zazwyczaj przyznaje rację konsumentowi, średnio rozgraniety sędzia od razu skuma oco chodzi. Oddadzą z ustawowwymi odsetkami. Do dzieła! wypitolcie tych oszustów w kosmos!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szajs

Iść na taki szajs!Nie chciałbym za darmo!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ceny biletów z księżyca i co to w ogóle za zespół- pierwsze o nim słyszę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Weź się kopnij w głowę.

Ziobro nakazujący zwolnienie kibola, który pobił policjanta zrobi porządek? Weź się kopnij w głowę. Terez to dopiero nam włączyli kierunek na Wschód.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1