Live Nation, czyli jak wkurzyć ludzi świetnym koncertem Guns N'Roses

Opinie do artykułu: Live Nation, czyli jak wkurzyć ludzi świetnym koncertem Guns N'Roses.

W rozmowach o dużych koncertach - poza samą muzyką - dominują dyskusje o organizacyjnych niedociągnięciach. W dyskusji o wtorkowym występie Guns N'Roses powinien pojawić się jednak jeszcze jeden głos: o tym, że organizator zrobił ludzi w konia, sprzedając im jako ekskluzywne, bilety, dzięki którym mogli się ekskluzywnie pokłócić o swoje miejsce, bądź też doświadczyć bliskości artysty niemal z końca płyty stadionu.

"Koncert wspaniały, tylko organizatorzy..." - w tonie tej ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Załóż sprawę...na co czekasz?

Masz dużo wolnego czasu na pewno więc powalcz o te 3 stówy za innych...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nieeeeeeeeee......

Niedlugo powtorka z "rozrywkiTo samo bedzie na koncercie Depeche Mode w Ergo w 2018

A i tak zaloze sie ze jak wystartuje sprzedaz biletow jutro i tak rozejda sie jak cieple buleczki:)

No czytam i pisze BYŁO PITE i to wódka!!!

Czyli logicznie rzecz ujmując (nie wiem czy logika jest ci znajoma) możliwość wypicia piwa 3,5% raczej nie wpłynęłaby znacząco na "pochlanie się" towarzystwa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

to ty mi powiedz !

no ile !!?.

Pozew zbiorowy - mówi ci to coś?

Z własnych toreb, czytaj ze zrozumieniem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Możesz sobie minusować ty pałko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak tak, bo ty byś chciał, żeby wszyscy jechali na rowerku, wtedy by ci pasowało, że takie same gołodupce, jak ty.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

ty też nie powalczysz bo nigdzie nie chodzisz

za to kłapiesz ozorem pierwsza klasa. Iście żenująca mentalność
Idz do sadu powalcz za 300zł...idź...zobaczysz jakie to fajne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Za niedociągnięcie można by też uznać brak możliwości zakupu choćby zimnego piwa".

To akurat na plus, dopiero by było, jakby się pochlali.... I bez tego była zadyma.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Aż sam się sobie dziwie że doczytałem do końca

Przy okazji ile twoim zdaniem kosztuje bilet na koncert w Londynie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlatego nie chodzę na koncerty

Jeszcze mi życie miłe.
Co innego mecze.
Tam 40 tys. i pełna kultura. Każdy wie gdzie jego miejsce i jak się zachowywać.
Serio
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

zenada

Wydymali was az milo a i tak pojdziecie na kolejny koncert organizowany przez tych naciagaczy. Zapewne tez nikomu nie przyjdzie do glowy zeby powalczyc o troche sprawiedliwosci gdy ktos was zrobi na wasza ciezko zarobiona kase. Iscie afrykanska mentalnosc.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Myślę że to jeszcze pozostałości komunizmu

Uwierz mi że to Polacy to pikuś w porównaniu z Ukraińcami.
Ci to w każdej kolejce napierają mimo że stoją 2 osoby...u nas też tak bywa ale coraz rzadziej.
Natomiast jak się okazuje nie zawsze czekanie popłaca. Przybiegniesz szybciej, wepchniesz się, zajmiesz i jest twoje, a reszta niech się martwi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Musisz bardzo lubić DeMono :)

ludzie ! sprawa jest oczywista...

... tak jak dzień po nocy . Bo sprawa rozbija się pewno o to co zawsze , kiedy nie wiadomo o co chodzi !!..., czyli chodzi pewno o szmal . Już wyjaśniam ! . Każda beczka ma swoją pojemność , którą nie da się oszukać .., chyba , że !!! . .., no chyba , że zacznie się kombinować na jej zawartości . Więc , aby zakombinować , to właściciel beczki zanim ją sprzeda z zawartością , to musi coś z niej uciąć na kosztach i tu cała , prosta tajemnica jest . Przecież to oczywiste . A kiedy jeszcze beczka "grzeje się" w miejscu gdzie zachowania korupcyjne i ogólne krętactwo, żerowanie na masie ciemnego luda jest normą , to w efekcie mamy zjawiska takie , o których , o czym tu czytamy . Nie winie tu artysty , bo jego to nie dotyczy bezpośrednio . Artysta ma tylko czerpać zysk z tego co robi i tyle . Jednak jest on zawsze wizytówką tego co się w około niego dzieje i niejako tego przyczyną . Przeanalizujmy . Czy cena biletów była porównywalna do tej , kiedy taki koncert odbywałby się na przykład w Londynie ?!! . Czy ranga artysty była warta tej ceny ?! . Czy władze lokalne "partycypują" w zyskach z takiej imprezy ? ...w jakikolwiek sposób . Oczywiście są to pytanie bardzo ogólne , ale naprowadzające moim zdaniem na biznesplan takiego przedsięwzięcia . Dlatego w efekcie mamy to co mamy , czyli masz ciemny ludzie zapłacić maksymalnie za sentymenty , za to co przebrzmiałe , co było kiedyś na topie i nie marudzić , a to co w majtach , to zacisnąć i zanieść do domu z poczuciem , że spełniłeś marzenia , które miałeś 20 lat temu . Jednym zdanie : jak jesteś frajer to tak masz . Ludzie ! ... zacznijcie w końcu myśleć i nie miejcie pretensji narzekając do tych , którzy was kroją , bo to wasza jest wina , kiedy się dajecie oszukiwać . Człowiek naiwnym się nie rodzi , on nim się staje z własnej przyczyny. PS . 100 euro za starą płytę , opasłą i z zadyszką ale na zywo !!!... No ! nie wiem , nie wiem czy to było warte , czy ból pęcherza , nerwy i stres oraz telebim to rekompensowało . Płyta DVD była by chyba tańsza .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Słuszne uwagi odnoszące się również do miasta, które jest gospodarzem takiej imprezy i które po raz kolejny nie stanęło na wysokości zadania.

Jestem zdumiony

Że na koncert zespołu którego lata świetności dawno minęły było tylu chętnych a do tego większość z nich stwierdziła że dojedzie na koncert samochodem dzięki czemu Brzeźno, Zaspa i Przymorze zostały zakorkowane.
W sumie pewnie te dwie rzeczy się łączą i świadczą o uczestnikach.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10