Współpraca z Lobo HR (1) Lobo HR to prawdziwi profesjonaliści w swojej branży. Bez wahania... Gosia Rekrutacje pracowników (1) Firma Logo HR rzetelnie podchodzi do danego problemu. Chcieliśmy zatrudnić... Andrzej Pełen profesjonalizm! (1) Przez dłuższy czas szukałam pracy na własną rękę, ale ciężko było mi znaleźć... Aldona
Dobrze doradzają! (1) Zanim zdecydowałam się na skorzystanie z pomocy tej agencji pracy zaczęłam... Ania Headhunterzy na wysokim poziomie, polecam (1) Ich usługi nirkoniecznie można uznac za przystępne cenowo, ale w sumie liczy... Bankowiec Specjaliści w zakresie direct search (1) Powierzyliśmy Lobo ważne zadanie znalezienia aż trzech doświadczonych... Mirek Dzięki LOBO mam świetny zespół specjalistów (1) Parokrotnie korzystaliśmy z usług firmy, jestem zaangażowana w różne... Magdalena Solidna firma, dobry pracodawca, doskonałe miejsce na rozwoj w HR (2) LOBO jest firmą, która działa na rynku już od lat i nie spoczywa na laurach -... Karolina Znalazłam pracę dzięki LOBO (1) Wysłałam im swoje CV i dopasowali oferty pracy do mojego profilu zawodowego.... Dagmara Firma godna polecenia, rzetelnie wywiązała się z powierzonego zadania (1) Miałem okazję zlecić LOBO HR znalezienie osób do nowopowstałego zespołu... Bartosz