Loco Star

Temat dostępny też na forum: Loco Star
Loco Starvisuals - Monsieur Zupikafontanna - Add. Rec.Prezentuje - ROS & GościeZespól Loco Star łączy ze sobą różne rodzaje muzyki elektronicznej tworząc wielowarstwowa, rytmiczna całość. Można go zaliczyć do nurtu tzw. Alternatywnego popu lub elektroniki sensualnej.W skład zespołu wchodzą typowi muzyczni pasjonaci związani od lat z alternatywna scena muzyczna. Głównym kompozytorem i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bomba :] Nie mogę się doczekać!!!!!!!!!!

:)

Ja też :) Już odliczam dni !!!!

Yesss

Will B There...

Znakomita produkcja video, niezły wokal ale fatalny angielski

bo angielski to w ogole fatalny jezyk.

Porcupine, dla mnie te piękne dźwięki tuszują tak mały defekt jak "fatalny angielski". Do zobaczenia w piątek :)

3fe3rf

ale porażka nic dziwnego że za 20 dychy słabe!!!!!!!!!!!!

Elektonika sensualna, tak tak wielowarstwowo, z*******a muza, tylko po co ?

Świetna wokalistka

Byłam na ich koncercie na Open'er w tym roku. W ogóle ich nie znałam, a okazało się, że był to dla mnie jeden z najlepszych koncertów tego festiwalu. Powalili mnie na kolana. Charyzmatyczna wokalistka z profesjonalnymi muzykami. Ukłony!

SFINKS

W tym Sfinksie to narkomani są !! Raz byłem to ciągle ktoś mnie sie pytał o jakieś tabletki czy coś a raz ktoś coś mi chciał sprzedać za 50zł ;/ nie polecam !!

Tak, tak. A łyżka na to...

fuck yeah!

Ziętek + trąbka + Kaoss Pad = ostry czad!

Super

Co za głupek pisze o narkomani Ty wogóle nie znasz sie na muzyce i nie masz ojęcia dupku ,czyżby konkurencja.....

Nie wyzywaj!

Muzyka muzyką a narkotyki to duży problem!! Radził bym żeby Policja zaczeła kontrolować ten lokal bo naprawde widziałem tam co tam sie dzieje.Słyszałem że biega tam nagi człowiek i kompie sie w fontannie,krzycząc przy tym że szatan go opentał.Czy ma to coś wspólnego z muzyką...Raczej wątpie

zietek to nie geniusz, ot, dobrze maskuje slabe brzmienie instrumentalne, to samo moge zrobic jednym palcem w software, co zreszta w zasadzie robi i lukasz. perkusista ogolnego przeznaczenia, zawodowiec w szyciu konwencjonalnym, wokal przecietnie plaski, z kim porownac? eryka? basista hm, wrazenie ogolnoklubowe, brzmienie dostateczne, - produkcyjniak, gladki, moze za 5 lat.

więc: NIE WYZYWAM!

A więc drogi Mieszkańcu_Sopotu,

Na początek proponowałabym zadać sobie pytanie:

Jaką postać może przybrać sztuka? ...

... zanim zacznie się wypisywać na forach zasłyszane opowieści: "o nagim człowieku co kompie się w fontannie krzycząc przy tym, że szatan go opętał". Bo zapewne wspominasz o Leonie. Tak biega nago , tak - mówi i robi różne rzeczy, które zapewne wychodzą całkowicie poza ramy Twojego sposobu myślenia, ale pewne jest jedno. On sam w sobie i przez siebie jest SZTUKĄ! - a ona ma wzbudzać emocje - jakiegokolwiek kształtu by nie były - czyż nie? Twoje "te zasłyszane" zdaje się wzbudziła. Nie smakują? Nie patrz, nie słuchaj, nie zasłychuj - nikt Cię do tego nie zmusza :)

A narkotyki? Troszkę asertywności - ktoś Ci proponował - odmów! Nie trzeba iść do klubu, żeby spotkać się z narkotykami czy propozycjami kupna/wzięcia/jakkolwiek.I podkreśliłabym, że nie tylko w TYM klubie spotkasz narkotyki ale w każdym innym na mąciaku również, a zaraz obok np. bandę "wyedukowanych" "na poziomie" "nawciąganych" osób "bo jest fajniej". Więc może wyślij Policji specjalne zaproszenia do KAŻDEGO klubu :]

Więc jak czytam posty typu Twoje - Drogi Mieszkańcu_Sopotu to chce mi się śmiać bo jest to zwyczajnie żałosne.

A wracając do tematu wątku: fajnie, że Loco Star dziś zagra bo już nie mogę doczekać się tej energetycznej dawki muzy, wypicia kilku butelek wody - żeby mieć siłę fajnie się bawić i "potargania emocji" z cyklu: czym Leon dziś nas zaskoczy? Ale jego wielu doceni chyba dopiero po śmierci :)

A Tobie Panie Mieszkańcu_Sopotu życzę miłego wieczoru, obyś dobrze się bawił tam gdzie lubisz! I trochę DYSTANSU! na przyszłość!

eeeeee

eee sory ja tam sie nie znam chyba

Loco Star dla wszystkich!!

Szkoda,że organizator nie zaznaczył,że wstęp powyżej 18 lat.Pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją,że osoba niepełnoletnia nie może posłuchać koncertu swojego ulubionego zespołu.Pół godziny czekania na zimnie na otwarcie i zakup biletu po to, by odprawiono nas z kwitkiem.Szkoda.

Inne tematy z forum

X Charytatywny Koncert Gwiazd Przemek Dzieciom (3 odpowiedzi)

Fundacja Przemek Dzieciom zaprasza na X Charytatywny Koncert Gwiazd Przemek Dzieciom. Zabierz...

Walczymy o Alfę (6 odpowiedzi)

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych losami Centrum Handlowego Alfa na Przymorzu na...

Romantyczna 7-daniowa Kolacja Degustacyjna w Blasku Świec z Muzyką na Żywo (3 odpowiedzi)

Światło świec, muzyka i siedem etapów miłości14 lutego 2026 zapraszamy na wyjątkowy, nastrojowy...