LodoveLove

Lodziarnie

Gdańsk, Małomiejska 43

Igo - opinia (1) Wspaniałe lody. Dzieci zachwycone Igo Krzysiek - opinia (1) Świetne lody, ale równie cudowna obsługa. Miejsce które nadało życia dla... Krzysiek Piotr z Rumi - opinia (1) Świetne (smaczne) lody. Z Rumi przyjeżdżam do tej lodziarni. Lubie podejście... Piotr z Rumi
siara - opinia (1) Bardzo miła obsługa, uczciwe porcje Polecam ;) siara Monika - opinia (1) Myślę super obsługa i pyszne lodu i trzeba korzystac i super właściciele... Monika Kuzyn - opinia (1) Najgorsze lody jakie jadłem. Guma i chemia. Nie ma nic wspólnego z... Kuzyn LodoveLove (1) Wspaniałe miejsce, nie banalne podejście do lodów i do klienta :))) każdy... Ola Lody pychota (1) Jestem stałą klientką lodziarni Lodovelove wraz z rodzinką. Ta lodziarnia to... Agata-stały klient :) lodowe love (1) Podziwiam właścicieli że odważyli się na otwarcie tak wspaniałego lokalu na... Boąena D. wspaniałe miejsce (1) Fantastyczne miejsce dla rodzin z dziećmi.Lody pyszne, urozmaicone. Czuć... Marianna Super lody (1) Lody pycha. obsługa mega miła sympatyczna wesoła. Masz doła ? Idź na loda Karolina Paulina - opinia (1) Najlepsza lodziarnia jaką znam. Pyszne lody. Cieszę się że mam bardzo blisko... Paulina Polecam! (1) Super lody super wybór smaków super atmosfera lokal godny polecenia! Mateusz Edyta - opinia (1) Super smaczne lody. Ciekawe smaki Edyta Marcin - opinia (1) Rewelacyjne miejsce, świetna atmosfera. Lody przepyszne Marcin Niewielka lodziarnia (1) Niewielka lodziarnia, pyszne lody, spore porcje, duży wybór smaków. Pyszności... Tatiana pyszne lody (1) maja pyszne lody ! chodziliśmy tam rodziną całe lato. wspaniały rodzinny... Ewelina Pyszne lody :-) (1) Obsługa miła. Lody pyszne . Dużżżżża porcja za 4 ,-. Polecam. lucyna