Ania - ocena (1) Polecam, córeczka chętnie uczestniczy w zajęciach a co najważniejsze widać... Ania Wojtus - ocena (1) Z Całego Serca polecam panią Annnę Tonską, przecudowna, empatyczna, pełen... Wojtus Ewa - ocena (1) Rewelacyjne miejsce! Ewa
Pacjent - ocena (2) Wspaniali specjaliści, ciepli i profesjonalni. Pacjent Monika - ocena (1) Pani Anna poświeciła dużo czasu na rzetelną i fachową diagnozę naszego... Monika Hanna - opinia (1) Celem wizyty w centrum była konsultacja neurologopedyczna córki. Wizyta... Hanna Marzena - opinia (1) Bardzo polecam to miejsce. Właścicielka p. Ania bardzo kompetentna i... Marzena Tomasz - opinia (1) Bardzo polecamy LOGO-PED. Właścicielka, pani Ania jest cudownym, empatycznym... Tomasz M. - opinia (1) Jesteśmy w trakcie zajęć logopedycznych z cudowną Panią Ola. Polrcamy M. Anna C. - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z p. Anną Tońską-Szyfelbein, po złych... Anna C. Joanna - opinia (1) LOGO-PED to terapeuci z powołania. Oprócz profesjonalizmu wyróżnia ich... Joanna Aneta - opinia (1) Gorąco polecam tę placówkę. Świetne podejście do dzieci. Zabawa połączona z... Aneta Małgorzata - opinia (1) Kiedy potrzebowałam pomocy dla mojego dziecka Pani Anna okazała się... Małgorzata Katarzyna - opinia (1) Bardzo dobrzy specjaliści z doskonałym podejściem do dziecka. Kontynuujemy... Katarzyna Prawdziwy Specjalista (1) Pani Ania prowadzi terapię logopedyczną już mojego drugiego dziecka - w obu... BEATA Gorąco polecam (1) Do gabinetu trafiłam z polecenia. Córeczka bardzo dobrze się czuje w... Kasia dobry logopeda (1) Po złych doświadczeniach u poprzednich logopedów, z którymi córka nie chciała... Natalia polecam (1) Gdy mój synek tu trafił miał ponad 3 lata i nie mówił nic. Inni logopedzi... mama Leosia dobry logopeda (1) Moje dziecko, zanim tu trafiliśmy było już u dwóch innych logopedów, którzy... Beata mogę polecic (1) Trafiłam do pani logopedy z polecenia i smam mogę smiało poleca ją dalej.... Marzenka