Lokale bez licencji nie mogą pokazywać meczów

Opinie do artykułu: Lokale bez licencji nie mogą pokazywać meczów.

Od 1250 zł do 10000 zł brutto - w zależności od metrażu pomieszczenia - muszą zapłacić właściciele pubów i lokali gastronomicznych, którzy chcą wyświetlać mecze siatkarskich mistrzostw świata. Pokazujących transmisje bez licencji tropią kontrolerzy Polsatu, którzy odwiedzają lokale także w Trójmieście. - Składamy propozycję ugody i wykupienia licencji. W innym wypadku sprawa kierowana jest do prokuratury - przyznaje rzecznik prasowy stacji Tomasz Matwiejczuk. A chętnych do oglądania meczów ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie Kuźwa w ppv były.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pazerność solorza jest porażająca

Proponuję bojkot polsatu i jego pokrewnych stacji . Niech ten gbur z korzeniami w izraelu wie ża Polacy mają swój honor
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Banda złodzieji!!!

Nie dość że trzeba wykupić te durnowate prawa do transmisji to jeszcze sk* żądają haraczu w postaci tej bandyckiej licencji!!!
niestety naszym krajem rządzi banda kłamców złodzieji i poje*ańców...
czas na radykalne zmiany!!!

p.S.: gdybym był prezydentem albo premierem dałbym polsatowi ultimatum albo pokarzecie mistrzostwa na otwartych kanałach albo zabieram wam koncesje i nie było by polsatu i ich rąb*nego pey perviv czy jakoś tak się to nazywało!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kontroler ? Raczej "Jasiu" donosiciel.

Taki kontroler ma prawa jak bezdomny na dworcu, moze jedynie zlozyc donos do organow scigania o zlamaniu prawa, czyli taki Jasiu donosiciel.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sam jesteś doooooopa jasia!!

Czy wiesz, co to jest prawo autorskie? Publiczne odtwarzanie to zupełnie coś innego niż twój pierdzidołek. TV to jest biznes. Produkcja dużo kosztuje i ktoś wykłada na to kasę, żeby coś zarobić. Paniał? A teraz zejdź już z tej karuzeli, bo w głowie Ci się zakręciło.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

DOOOOPA JASIU + KARUZELA !!!

Polsat nie ma prawa ingerować w przekaz za pośrednictwem "strimów " a takie SĄ !! - i puszczenie obrazu z INTERNETU ( OPŁACONEGO !! - małymi pieniędzmi na przykład PAKIET UPC ) jest CAŁKOWICIE POZA Polsatem :)! jakość HD i HEJA ! - niech sie PAZERNIAKI GONIA !!! SIEMA.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zapraszam "kontrolera" do mnie do baru

dostanie po mordzie i won na pole wieśniaku od Kroka Piotra. Zniczami handlować.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Walcze bardzo ladnie - wypitalam ich z mojego portfela.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właściciele lokali pewnie pękają ze śmie(strachu

Ciekawe co taki prywatny kontroler polsatu może zrobić? Wpada do lokalu widzi, że właściciel nie ma licencji i go opiernicza, ten bierze go za frak i kopa w d*pę, bo niby co może mu taka osoba postronna zrobić? Dopiero gdyby wszedł z Policją, czy jakimkolwiek innym uprawnionym organem państwowym sprawa robi się poważna.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja tydzień temu wykupiłem pakiet w UPC za 79 PLN

Po 4 dychy z sąsiadem na łepka i oglądamy mecze głównie Polaków.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

nie puste frazesy, tylko jeszcze przed mistrzostwami, polsat wiedzial, ze nie uzbiera z reklam tyle, zeby im sie przynajmniej zwrocilo. tvp oferowla za malo, inne stacje tv (zagraniczne), tez nie chcialy partycypowac w kosztach, wiec wybrali wariant z kodowaniem. to jest chyba logiczne ze jak ktos prowadzi firme to po to zeby na niej zarabiac. fakt, ze przeszarzowali z cena za prawa I z tego wynika caly problem. zaraz sie zacznie placz, ze kopaczy nie mozna ogladac, bo tylko w polsacie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

trzech frajerów
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

w wc

w WC trzeba oglądać, przynajmniej mała kara będzie :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oglądalność

no ładnie 3,5 mln abonentów ma darmowy (ach ten wielki filantrop !) dostęp do meczy, a ostatnio jakiś dyr od sportu w polsy....chwalił się że oglądalność naszej ??? (polsatowej ?) reprezentacji to 1,3 mln !!!! hahahahaah nawet ci co mają "za darmo" nie oglądają :). Jestem przekonany ,że odbije im się to bardzo na przyszłych abonentach, czego bardzo życzę.

ps.ja już wywaliłem z tv wszystkie kanały polsatu, tak dla zasady.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

w powietrze z nimi

Polsat trzeba wysadzić w powietrze a żydka Solorza wysłać na Madagaskar
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2