Lokale bez licencji nie mogą pokazywać meczów

Opinie do artykułu: Lokale bez licencji nie mogą pokazywać meczów.

Od 1250 zł do 10000 zł brutto - w zależności od metrażu pomieszczenia - muszą zapłacić właściciele pubów i lokali gastronomicznych, którzy chcą wyświetlać mecze siatkarskich mistrzostw świata. Pokazujących transmisje bez licencji tropią kontrolerzy Polsatu, którzy odwiedzają lokale także w Trójmieście. - Składamy propozycję ugody i wykupienia licencji. W innym wypadku sprawa kierowana jest do prokuratury - przyznaje rzecznik prasowy stacji Tomasz Matwiejczuk. A chętnych do oglądania meczów ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co za wyzysk.

Współczuję naszej siatkarskiej reprezentacji, a przede wszystkim jej kibicom. Piłkarski mecz Polski z Gibraltarem puszczać trzeba dla ogółu, bo niektórzy dowartościowują się strzelonymi przez Polaków bramkami, ale żeby popatrzeć na porządny poziom naszej siatkarskiej reprezentacji, to trzeba płacić. Podobnie byli traktowani nasi szczypiorniści - dopóki nie zaczęli osiągać sukcesów, zero emisji w tv. A żenujący poziom piłkarzy wypada przecież zawsze puścić.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

to w polsce siedziby redakcji mają być

eksterytorialne? Dziennikarze chronieni immunitetem? Chryste, wy polacy naprawdę jesteście na bakier z rozumem i rozsądkiem. O was nie da się pisać wielką literą. Tania siła robocza na to nie zasługuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

szkoda czasu na oglądanie TV

i pieniędzy, nie dajcie sobą manipulować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

UPC włączyło dla tych co kupili MŚ usługę dodatkowo na multiroomach bez opłat dodatkowych!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polsat

Polsat najgorsza telewizja,proponuje jej bojkot,ciekawe ile wytrzymają.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

I co jęczycie na Polsat? Że biznesmen robi kasę? To takie dziwne? Miejcie pretensje do telewizji polskiej.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

ten skrót nabiera nowego znaczenia CHWDP.......wi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ten skrót nabiera nowego znaczenia

CHWDP>>> :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

I bardzo dobrze

Sponsor państwowy, to z jakiej racji ma płacić nasze pieniądze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Zapewne chodziło o mohery tylko takie trochę inne :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

peawa do transmisji sprzedawała konfederacja, która organizuje mistrzostwa żeby zarobić na swoje utrzymanie

A nie państwową KRRIT ktora rozdaje pasma jak sie jej podoba.. Oni maja budżet państwowy i im to nie robi... "Cele społeczne" trele fele...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

najscie na redakcje Wprost?

Na przyklad...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polsat

Przed tym numerem myślałem o nich jako alternatywie, bo UPC, w którym jestem to badziew ale już nie myślę o przejściu do takich złodziei !!! Ciekawe ilu jeszcze potracą potencjalnych klientów ????
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale PO ma inne zdanie

możecie oglądać za darmo ruskich i niemców
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

TVP

I tak obejrzałem wczoraj mecz w tvp w meczu z giblartarem,pytam sie po co ten abonament skoro nie można oglądać reprezentacji?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja nie oglądam siatki, więc też nie płaczę może aż tak bardzo. Wnerwia mnie jedynie, że jakby nie patrzeć jest naprawdę spora rzesza zainteresowana tym sportem w Polsce, tej rzeszy zainteresowanych nakazuje się płacić abonament, straszy Bóg wie czym, a w przypadku takiej imprezy, która dodatkowo odbywa się w Polsce, ma się ich totalnie w du...e. Za to pokazuje się jakieś totalne g. na którym zarabiają pociotki i wmawia się tym biednym ludziom, że to takie fajne i to taka arcyważna misja.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzeba powiesic kartkę z prośbą i informacją, że klienci są proszeni o nie oglądanie meczy, mecze są dla właściciela.

jak ze słuchaniem radio w zakładach fryzjerskich :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0