Lonza Nata Borkowo

Ktoś może mi powiedzieć jak wygląda sytuacja z pracą w Firmie Lonza Nata w Borkowie wynagrodzenia,atmosfera itd
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Lonza Nata Borkowo

Obecnie tam pracuję i nie narzekam płacić płacą a to chyba ważne co nie nadgodziny też są płacone co do atmosfery wśród pracowników jest fajnie a kierownictwo ok czasem są zgrzyty ale tak to jest każdy chce by jego firma dobrze prosperowała a ludzie pracowali czy nie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nigdy nie napisałam słów, które są powyżej umieszczone. Jest to wpis pracownika na polecenie szefostwa firmy. To " normalne" działania firmy. Wpisują różne pozytywne opinie na temat firmy podając się za pracownika. To co jest zawarte w tej opinii jest niezgodne z prawdą. Jeżeli ktoś chce podjąć tam pracę, to musi zdawać sobie sprawę, że to może negatywnie wpłynąć na jego zdrowie psychiczne.
Misia
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

fundacja fly (50 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (60 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...