Lonza Nata Borkowo

Ktoś może mi powiedzieć jak wygląda sytuacja z pracą w Firmie Lonza Nata w Borkowie wynagrodzenia,atmosfera itd
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Lonza Nata Borkowo

Obecnie tam pracuję i nie narzekam płacić płacą a to chyba ważne co nie nadgodziny też są płacone co do atmosfery wśród pracowników jest fajnie a kierownictwo ok czasem są zgrzyty ale tak to jest każdy chce by jego firma dobrze prosperowała a ludzie pracowali czy nie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nigdy nie napisałam słów, które są powyżej umieszczone. Jest to wpis pracownika na polecenie szefostwa firmy. To " normalne" działania firmy. Wpisują różne pozytywne opinie na temat firmy podając się za pracownika. To co jest zawarte w tej opinii jest niezgodne z prawdą. Jeżeli ktoś chce podjąć tam pracę, to musi zdawać sobie sprawę, że to może negatywnie wpłynąć na jego zdrowie psychiczne.
Misia
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...