Love is all. Każdy Krzychu Needs.

Temat dostępny też na forum: Love is all. Każdy Krzychu Needs.
Opinie do spektaklu: Love is all. Każdy Krzychu Needs..
LOVE IS ALL KAŻDY KRZYCHU NEEDS W rymującym się życiu Krzysztofa nadchodzi moment, kiedy ten młody poeta musi odpowiedzieć sobie na pytanie: "Za co kupić bułkę?". W poszukiwaniu odpowiedzi na tę głodną kwestię Krzysztof przemierza szlak żmudnej pracy akwizytora stodół, namiętnej miłości do pięknej koziczki Jolanty i piekielnego zagrożenia ze strony turbokapitalistycznego Jana Żuchwy. Szalenie ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bomba

byłem w piątek i mój mózg przeżył dziwną przygodę. jest to mieszanka absurdalnego humoru z poważnymi momentami, z wulgarnością... i nie wiem z czym jeszcze. natomiast całość wciąga i jest zaskakująca do samego końca. śmiałem się jak głupi, ale sztuka ta została w moich myślach bardzo długo. do tego bardzo fajne aktorstwo właściwie całej ekipy. gratulacje!!!

Dziękujemy!!!!!

Dziękujemy za opinię i zapraszamy na kolejne nasze spektakle

Inne tematy z forum

Wyzwolenie (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wyzwolenie . WYZWOLENIE na otwarcie Dużej Sceny i nowego sezonu! W...

Nieczułość (21 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Nieczułość . "NIECZUŁOŚĆ" na podstawie powieści Martyny Bundy W Dziewczej...

Chłopi (51 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Chłopi . Chłopi wg powieści Władysława Reymonta Wojciech Kościelniak po...