Lubie Łajbe :))

Super imprezy. Swietna muzyka do tańczenia - coś a'la radio eska, rmf maxx i inne hity. troche dużo dzieciarni chodzi, ale wiadomo najwięcej studentów :)) duze piwo juz za 4 zl wiec bardzo tanio!! obsługa bardzo miła. Czasem ochrona wpada w jakieś bulwersy i wywalą kogoś z klubu jak robi borute, ale może to i dobrze, chociaż nie koniecznie zawsze mają do tego powód. ogólnie polecam :)))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hallowen

Witam.
Byłam wczoraj w Łajbie ze znajomymi i myślałam, ze będzie super jak zawsze, a tu jedna wielka stypa. Nie dosć, że impreza skończyłą się o 2, bo manager wkurzony, bo mały ruch był. Dj poskracał dedykacje, nie znał piosenek, które się chciało dedykować, po prostu masakra. Zawsze byłam zadowolona z tego klubu, ale po wczorajszym zmieniłam zdanie.

Re: Lubie Łajbe :))

Kiedyś byłem stałym bywalcem tego klubu ale to było dawno w 95,96 roku i jeżeli teraz jest tak jak wtedy to polecam bo naprawde zawsze jest dobra zabawa i można poznać ciekawe osoby...Pozdrowionka

Re: Lubie Łajbe :))

Ej, ogołnie to mega dziwne, z takim klimatem to sie jeszcze nie spotkałem, a jestem zagorzałym zwolennikiem łajby i jak dla mnie tydzień bez imprezki tam to tydzień stracony. Ja ze swojej strony baaaardzo polecam.