Ludzie!!!!! Skąd tort?

Temat dostępny też na forum: Wesele
Cześć! Bardzo Was proszę o radę skąd zamówić tort weselny. Nie chciałabym obciachu aby był niesmaczny a nie mamy sprawdzonej cukierni w Gdańsku. .. no i napiszcie mi proszę na 90 osób ile kg powinno się zamówić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ludzie!!!!! skąd tort?

Witaj, ja na 65 osób zamówiłam 10 kg. trzy piętrowy z cukierni want w Pruszczu gdańskim, bardzo dobre wypieki zamawiałam już kilka razy pięknie zrobione torty i co ważne tort i ciasta na wesele wyszły o wiele taniej niż jak orientowałam się w Gdańskich cukierniach.

Dziękuję, zorientuje się 😊

Musisz liczyć 1kg na 10 osób i to jest z dużą nadwyżką ale w każdej cukierni zaproponują Ci mniej więcej taki przelicznik chyba że chcą Cię naciągnąć to policzą więcej. My na 104 osoby mieliśmy 10kg tort z Bajadery który w całości poszedł dopiero na poprawinach. Bajadera ma bardzo dobre torty szczególnie polecam szwarcwaldzki oraz orzechowy, możesz też do nich iść i kupić sobie taki mini torcik żeby spróbować, naprawdę polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cukiernia Baccate Nowy Port - możesz umówić się na darmową degustację. Nie pamiętam jaką mieliśmy porcję na osobę (Pani z cukierni doradziła ile potrzeba). Na poprawinach ledwo chwyciłam ostatni kawałek czekoladowego. Wszystko zjedzone więc chyba było smacznie i w odpowiedniej ilości :)

Re: Ludzie!!!!! Skąd tort?

cukiernia alicja z kiełpina, normalne ceny, piekna dekoracja. Dowiezli na miejsce. Najlepiej jak pojedziecie do nich sprobowac.

Re: Ludzie!!!!! Skąd tort?

Zdecydowanie Jarzębińscy! Wszystkie smaki przez nas wybrane były przepyszne ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...