Łuk z zabawkami Tiny Love~~sprzedam~~

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
image

image

image

Pałąk do wózka, fotelika, łóżeczka - ŁUK Z ZABAWKAMI - MORSKI, firmy Tiny Love, zabawka dla Dzieci w wieku 0-10m.

Zestaw zawiera:

Miękki żółwik z pozytywką - 3 melodie (Wystarczy lekkie "uderzenie" żółwia aby uruchomić 1 z 3 melodii)

Grzechotka - krab

Grzechotka - konik morski

Nowa muzyczna wersja łuku z zabawkami. Wystarczy lekkie dotknięcie żółwia aby uruchomić 1 z 3 melodii. Dziecko będzie zachwycone słuchając muzyki i bawiąc się zabawkami podczas spaceru. Regulowane pętelki pozwalają dostosować wysokość zawieszenia zabawek, a dodatkowe uchwyty zamocowanie również innych drobiazgów. Istnieje także możliwość dostosowania kąta nachylenia łuku co zapewnia dziecku komfort i wygodę podczas zabawy. Konstrukcja łuku jest lekka i bezpieczna, wszelkie krawędzie są zaokrąglone.

Stan zabawki jest idealny, wygląda jak nowa, takie rzeczy się nie niszczą :D

CENA: 50 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Łuk z zabawkami Tiny Love~~sprzedam~~

ja jestem chetna tyle ze mieszkam w danii.z przelewem nie ma problemu ale nie wiem jak z wysyłką.....

ja myślę, że z wysyłką też nie będzie problemu, bynajmniej dla mnie wizyta na poczcie to żaden problem :) zorientuję się wieczorkiem jaki jest koszt przesyłki za granicę i napiszę do Ciebie maila :)

aaa, tylko napisz mi swojego maila, bo nie zarejestrowałaś się i nie masz go w profilu :)

oki to czekam.janosik260@wp.pl

oki to czekam.janosik260@wp.pl