Luxmed

Posiadam pakiet ubezpieczeniowy w Luxmed, czy tylko ja mam wrażenie że można się zapisać tylko do specjalistów do których nawet na NFZ nie ma kolejki? Wskazałam na 4 ginekologów i kurcze u żadnego nie mają terminu w ciągu miesiąca. Nie korzystam z tego jakoś mocno dlatego nie wiem jak jest z innymi lekarzami, czy tez macie takie wrażenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

> czy tylko ja mam wrażenie...

Nie tylko ty.
Sporo lat temu zrezygnowałem z pakietu w LuxMedzie na rzecz innej prywatnej przychodni, właśnie ze względu na terminy oczekiwania na wizytę, przypominające NFZ-owe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla mnie to jakiś dramat. Widzę ze musze z tego zrezygnować bo to jakaś porażka. Portal nie dzieła, termin wizyt jak w NFZ 10 lat temu kolejka przed 5 rano żeby się zapisać. Ze strony pracownika dowiedziałam się ze maja tylko wybitnych specjalistów których nie komentuje gdzie lekarz gin na dolegliwość w czasie stosunku mówi ze jak nie planuje ciąży to chyba nie problem. Wybitny prawda ?!

Szkoda kasy, w NFZ mają lepsze warunki najgorsza opieka medyczna. Uciekaj i nie marnuj pieniędzy

Inne tematy z forum

Jakie skuteczne środki na erekcję (7 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

Fermony Love Desire (7 odpowiedzi)

Chciałam sobie kupić te feromony. Cz któraś z Was je używała i może coś na ich temat napisać?

Czy tabletki powiększające biust działają? (6 odpowiedzi)

Mam pytanie o tabletki powiększające biust. Czy mogą działać?