MAGNAT, WESELE I SAMOWOLKA !!!
23 czerwca sobota wieczór, PÓŹNY wieczór 22:55 raptem ku zdziwieniu mojemu jak i domowników rozlegają się niesamowite HUKI, jakby bombardowanie aż ziemnia drżała o mało człowiek zawału nie dostał co się dzieje !!!!A że mieszkam obok lasu na Czarnej Górze to odgłosy były jeszcze bardziej nasilone.W pierwszej chwili poczułem sie jak w sylwestra w Sopocie,identyczne walenie. Mój pies który jest w ogrodzeniu na zwenątrz chciał wyjść przez kraty, Nikt nie wiedział skąd owe odgłosy dochodzą ??? Wybiegłem z domu rozglądam się a tu co ja widze w MAGNACIE państwo młodzi urządzili sobie pokazy pirotechniczne !!! no to już chyba pojechali po bandzie,bo o tej godzinie to obowiązuje już cisza nocna !!!
Nie rozumiem najbliższych sąsiadów owego Dworku M. że nie powiadomili policji co sie dzieje za płotem !!! ogólnie czy ktokolwiek o tym pomyślał w trakcie ???
I jeszcze jedna ciekawostka czy mieli na to pozwolenie ??? od Gminy czy Policji ???
Totalna samowolka, wszyscy robia co chcą a z kim bym nie porozmawiał na temat Magnatu to każdy kręci tylko głową.
A co do pokazów pirotechnicznych to przecież nawiedziły nas w ubiegły poniedziałek - to była spektakularna burza !!!
Nie rozumiem najbliższych sąsiadów owego Dworku M. że nie powiadomili policji co sie dzieje za płotem !!! ogólnie czy ktokolwiek o tym pomyślał w trakcie ???
I jeszcze jedna ciekawostka czy mieli na to pozwolenie ??? od Gminy czy Policji ???
Totalna samowolka, wszyscy robia co chcą a z kim bym nie porozmawiał na temat Magnatu to każdy kręci tylko głową.
A co do pokazów pirotechnicznych to przecież nawiedziły nas w ubiegły poniedziałek - to była spektakularna burza !!!