MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (2)

Lista przyszłych mam:

Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Marciocha - 15 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (2)

O rety, weszłam na ten wątek myśląć, że to mój, a tu proszę już następne majowo-czerwcowe mamy są na forum. Jak ten czas leci. Życzę Wam dużo zdrówka i szczęśliwego rozwiązania.

ale aghbs i hbsag tez mialas takie badania?? czy tylko jedno z tych??

wiesz co na pewno panie z laboratorium ci powiedzą. Ja miałam wszystkie wymienione badania + mase innych

orientuje sie moze ktoras z Was czy AgHBs a HBsAg to to samo?? bo bylam u mojego lekarza rodzinnego i on wypisal(przepisal) AgHBs a moj lekarz ginekolog napisal HBsAg.. ehh nie spojrzalam u lekarza rodzinnego w ksiazeczke i sie nie zapytalam i teraz mam dylemat bo po co mam dwa razy placic za to samo badanie ;/

z tych to ja odstałam tylko na HBsAg ;)

a ja mam takie pytanie tez dostaliscie skierowanie na badanie HBsAg, HCV, HIV o toksoplazmoze sie nie pytam bo wiadomo ze tak :)

to tylko mi cycyki nie urosły??? :-( ooo załamka hahaha

ja musze sobie kupic koniecznie nowy stanik! Normalnie nosze 80C to teraz juz z D będzie :|

co do ciuszków to ja juz mam kilka "ciążowych"...od koleżanki, która miała dużą nadwagę w spadku dostałam i będą w san raz na ciążę :)

ja miałam przed C i teraz też mam C i generalnie ku mojej rozpaczy nic mi nie urosło ;(

nie mam konta na n-k ani na F i nigdy nie miałam :))

nie ma czego zazdrościć... tylko kłopot. Zwłaszcza przy kupnie stanika, sukienki albo stroju kąpielowego... na prawde chętnie bym się pozbyła troche tego !!! a teraz jak boli mmm i przeszkadza.. i jakie się pajęczyny robią... a jakie będa rozstepy uhuhu... więc nie ma czego zazdrościć :)

możemy się kiedyś wymienic kontaktami na n-k albo fb :) będziemy śledzic nasze ciążowe wyglądy :) a może się i kiedys spotkamy z brzuchami :) byłoby fajnie :)

ja w końcu widzę, ze jakiś biust mam :-))

Zazdroszczę biustu ;p ja mam teraz po powiększeniu C, mogłoby już tak zostać :) Ale niestety po ciąży i karmieniu wraca do poprzedniego rozmiaru :/

to Wy maleńkie jesteście :)
ja noszę 38-40 spodnie, ale biust mam rozmiaru E więc z 44 :P
Szczupła nie jestem, ale otyła też nie :) taka tam sobie :) w sumie fajnie byłoby Was zobaczyć :)

No właśnie Mrówka, ja też xs ale brzuch mi wywala po jedzeniu...zaczyna się kurczyć miejsce na żołądek i jelita, dzidziol rośnie :)

Ja jeszcze we wszystko wchodzę, ale myślę, że to kwestia tygodnia, dwóch i mogę zacząć nie dopinać guzika w dżinsach :)

ja wieczorami się nie dopinam i jak długo siędzę w pracy to mi się wydaje, ze tłuszcz wyłazi ze spodni na brzuszku ( a raczej jestem szczupła-xs max s) :P

ja kościelny to pewnie z chrzcinami :) o ile wszystko się potwierdzi a na 90% powinno :) juz i tak 3 lata to trwa... ale na dobrej drodze :)
ja raz wchodze w spodnie - raz nie... czasem mam większy brzuch czasem mniejszy hehe różnie to bywa :)

Ja podobnie jak Lalinek, próbuję odłożyć jakieś pieniązki na ślub u nas to będzie koscielny, ale bez wesela, ale to i tak duży wydatek :/
Zresztą póki co wchodze w swoje ciuszki :) ale pewnie prędzej czy później będę musiała się rozejrzeć za czymś większym :-)

Sprawdzony sposób lekarzy położników :p

Inne tematy z forum

Kiedy przekłuwałyście córkom uszka ??? (153 odpowiedzi)

Chodzi mi o wiek maluchów. Widziałam różne opinie, że lepiej do roku, inny, że na rok, a jeszcze...

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

psi fryzjer - moze macie kogos sprawdzonego? (11 odpowiedzi)

j/w najchetniej w okolicach Żabianka, Zaspa, Przymorze, Brzeźno