MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 I DZIECIACZKI ( 28 )

Tamten watek juz zdecydowanie za dlugi,witam w nowym:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 I DZIECIACZKI ( 28 )

Dto lat dla Filipka.

Gaba widzisz wszystko sie udało :)
U nas też katar cały czas, raz lepiej a raz gorzej..

Marciocha powodzenia w nowej pracy.

Gaba super że wszystko się udało.

U nas Adaś też bardzo chlapie ale kąpiemy go w łazience wiec jak ma ochotę to niech szaleje ;))

Marciocha powodzenia!!

Ja tez mam kubek TT od 4 miesiaca,ale jeszcze nie probowalismy.

Marciocha super, że znalazłaś prace. Powodzenia życzę.!!!

Ja raz próbowałam, tez mam kubeczek TT ale Oliwka wtedy była marudna i nic z tego nie wyszło, musze kolejną próbe zrobić.

A u nas katar :/ Mam nadzieje ze szybko przejdzie bo w tym tygodniu zaczynam prace.

:),
u nas chłopcy dostali pierwsze jabłuszko dziś był drugi dzień i jest dobrze:)
przez ile dni wprowadzałyście nowe produkty?

Mam pytanie czy, któraś z Was próbowała podawać picie z kubeczka?? Jeśli tak to z jakiego??

Ja jestem w posiadaniu TT essentials 4m+ first cup i tak zastanawiam się nad użyciem.

pozdr.

Kamcia dzieki:)

Gaba sto lat dla Filipka:) Super,ze wszystko sie udalo.
Nasz maly dzisiaj pieknie spal na spacerze,a pozniej na tarasie. Pogoda mu chyba sluzyla,bo przespal jakies 3h.

Popoludniu pojechalismy na obiad i jak sie obudzil to dal nam spokojnie zjesc,sobie wszystko i wszystkich ogladal:)

Na dzialce tez kapiemy malego w pokoju i, ze tak powiem pokoj prawie plywa:P Marcel tak chlapie,ze wszyscy i wszystko dookola jest mokre,widac,ze ma ogromna frajde.
Dzisiaj zauwazylam,ze dziaselko w miejscu chyba 2 jest rozpulchnione bardziej niz w innych miejscach i jest taki odstajace, czy to mozliwe aby 2 wyszly przed 1??

Dziękuję za życzenia w imieniu Filipa, też miał Swoja imprezę i gości był mega zadowolony.
Chrzciny się udały,Bobi był bardzo grzeczny i chyba świetnie się bawił:) Pogoda była rewelacyjna, a obawiałam się że będzie taka jak w piątek(jak sobie o tym pomyślę to już mi się robi zimno).
Borys też mocno chlapie w wanience, musieliśmy przenieść się do łazienki bo w pokoju ciągle wszystko było mokre po Jego harcach w wanience:)

TO i ja dołączam się do życzeń :)
Zima zbliża się wielkimi krokami, niestety :(((((
Jutro znowu idziemy na basen, choć Nastka chyba wanienkę ostatnio za basen wzięła, bo chlapie niemiłosiernie, woda jest wszędzie dookoła.

Sto lat dla Filipa :)

Kamcia a może to alergiczny katar? Ja zaczynam podejrzewać, że Janek ma właśnie coś w tym stylu. Jest zdrowy ale nosek po nocy zapchany, tak samo jak u mnie, a ja alergiczka. Teraz szczególnie silne są roztocza kurzu.

Wczoraj byliśmy na imprezie z Młodym, po 22.00 już zlądowaliśmy w domu, bo widać było, że śpiący mocno. Maryśka wytrzymalsza była :)

Fasolek a Tobie miłego pobytu na łonie natury.

Gaba jak tam po chrzcinach? Zauważyłam, że Twój drugi synek dzisiaj też miał święto- STO LAT dla Filipka :))

Dzisiaj w sumie ładny dzień tylko troszkę zimno, no cóż to już połowa października.
U Adasia kataru ciąg dalszy... to już chyba trzy tygodnie z małymi przerwami.

Gaba, nie smuc sie. Na pewno wszystko sie uda/ albo juz udało. I pogoda choc zimna to przyjemnie słoneczko grzeje. Napisz koniecznie jak bedziesz juz po.

Jakoś tak smutno tutaj
Jutro chrzciny, ciągle mam obawy że małemu będzie za zimno:(
Kolejne maleństwo będzie miało ząbki, ale super a u Moje go nic nie widać

My wrocilismy na lono natury:)

Jak tylko tu dotarlismy,maly sie obudzil i byl do wieczora strasznie marudny,ciagle by tylko na rekach siedzial. Ogladalam mu dziaselka i sa rozpulchnone,wiec cos tam sie szykuje,podalam mu roztwor camili na zabkowanie,teraz spi,ale od polozenia dwa razy juz sie obudzil i musialam go przystawiac do cycusia.Cos czuje,ze z tym zabkowaniem nie bedzie kolorowo.

Pozdroweczki

I my witamy w nowym watku.

Dzis pogoda juz lepsza, ale bez rekawiczek ani rusz.

Gaba no to poszalalas:)

Madziu no to czekam na wiadomosc jak naszyjnik dotrze:)

My dzisiaj troche w drodze,bylismy w Gdansku pomoc mojej babci sie pakowac,bo jutro czeka ja przeprowadzka.Marcelino wiedzial chyba,ze musimy pomoc,bo przez wiekszosc czasu grzecznie bawil sie w bujaczku.

A jutro wracamy na dzialke:) w koncu,az 5 dni bylismy w domu:)ale juz niebawem znowu nasz tatus wyjezdza:( i juz nie bedzie tak fajnie.

Milego weekendowania

I Ja się witam w nowym wątku.
Nie dziękuję Madziu już sobie kupiłam rajtki.
To pierwsze ząbki będa na naszym forum,gratulacje dla Nastki

Pogoda dzisiaj była paskudna, mały siedział dzisiaj z babcią od 9 do 15.30 godz. i dał jej w kość :) Miałam ten czas dla siebie : kosmetyczka, zakupy i jestem wykończona chyba wolę spędzić czas z małym niż latać po sklepach.(wiem,wiem jakaś dziwna jestem:)))

Dziewczyny, co za cisza?
Gaba, chcesz te rajstopki pożyczyć?
Zimnica dziś straszna, z Nastką byłam pół dnia w samochodzie, wychodzić się nie chciało. Małej zęby idą na całego, dziąsła ma białe, bolesne, denerwuje się przy każdym dotknięciu, rozpulchniły się już 2-ki. Pewnie dlatego obecne noce są tak męczące. Trudno, musimy to przetrwać. Jak sobie pomyślę, że pojutrze minie 5 miesięcy, jak mam tego małego szkraba, to wierzyć się nie chce, że tak szybko minęło.
Olu, dziś dostałam info, że naszyjnik wysłany, nie mogę się doczekać :)

hejka
paskudnie znowu na zewnątrz...miałam wyjść ale na razie odpuściłam
przed chwilą kurier przywiózł zabawki, które zamówiłam Młodemu, ciekawa jestem co mu się spodoba...Marysia się właśnie bawi i jej się podoba :D

Inne tematy z forum

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

jak poradzić sobie ze sprzątaniem (24 odpowiedzi)

Dziewczyny, jak sobie radzicie ze sprzątaniem dużych mieszkań, gdzie są dzieci i psy? Sprzątacie...

Impreza urodzinowa dla mamy na 50tke, gdzie zrobić ?????????? na szybko (14 odpowiedzi)

Hej moja mama w kwietniu obchodzi 50 urodziny. Ogólnie impreza była zaplanowana na 17 marca Pod...