MALUSZKI I MAMUSIE LISTOPADOWE I GRUDNIOWE CZ. 61

Lista mamuś i bąbli :)

Ewwa 07.10. - MAJA -1650g, 46cm, szpital Zaspa -> ptp 16.11
_zuzka 26.10. - GOSIA - szpital Kliniczna -> ptp 20.11
Sajwer 26.10. - IWA - 2400g, 48cm, szpital Zaspa -> ptp 14.11.
Alime 28.10. – MAJA - 3480g, szpital Wejherowo -> ptp 01.11
Basiab 28.10.- KRYSTIAN-4325g, 61cm ,szpital Zaspa->ptp. 12.11
Aleksandra27 02.11. - SZYMON - 3850g,57 cm- szpital Wojewódzki -> ptp 26.10
Olka1987 03.11- BŁAŻEJ- 3200g,54cm, szpital Redłowo ->ptp.02.11
Ja-majka 03.11 - synek- 3250g,53 cm, szpital Redłowo -> ptp.02.11
Betrisa 05.11- EWA- 3515g,55 cm, szpital Swissmed -> ptp. 04.11
Warbuziaczek 05.11 -MILENKA- 4790g, 60cm, szpital Wojewódzki -> ptp.08.11
Eve 07.11 - ALEKSANDER - 3855g, 56 cm, szpital Kliniczna -> ptp.14.11
Megi1 07.11 - KONRAD - 3580g,56cm, szp. Wejherowo
Aga111 08.11 - FILIP - 3770g, 59 cm, szpital Wojewódzki ->ptp 09.11
Biedronka24 10.11 - OSCAR- 3520g, 50.5cm , szpital w Anglii -> ptp. 08.11
Kascha 11.11 - TYMON - 2940g, 48 cm, szpital Zaspa -> ptp.13.11
Kasia222 13.11- MARCEL - 3650g, 57cm, szpital w Niemczech -> ptp. 04.11
Salambo 14.11 - EMILKA - 3390g, 56cm, Szpital na Solcu-> ptp. 15.11
Paula81 15.11 - ZOSIA - 3400g, 59cm, szpital Zaspa -> ptp 05.11
Bogosia 15.11 -JAŚ - 2920g, 51cm, szpital Wojewódzki -> ptp 23.11
Dziób 16.11 – ADAŚ- 3240 g, 52cm, szpital Zaspa -> ptp 04.12
Agoosiaa 19.11 -LIDIA- 3110g, 53cm, szpital Wejherowo -> ptp.20.11
Gani 20.11 - AMELKA - 3990g, 57cm, -> ptp 22.11
Sara03 21.11 - PAULINKA - 2250g, 47cm, szpital Kliniczna -> ptp 26.12
Zabulka 22.11 -MAJA- 2440,55cm, szpital Wojewódzki -> ptp. 29.11
Agusia29 23.11 - OLIWIA - 3640g, 55cm - szpital Redłowo -> ptp 19.11
NataliaR 25.11 - MAKSIU - 3560g, 56cm, szp. Zaspa -> ptp. 27.11
Ojjka 28.11 - MARCELINA - 3890g, 52cm, szp. Kliniczna -> ptp. 27.11
LidiaM 01.12 - KASJAN - 3715g, 56cm,szp. Kliniczna -> ptp. 08.12
Perelka82 03.12 - AMELIA - 3510g, 54cm, szp. Wejherowo -> ptp. 14.12
Beacia 03.12 - NATALKA ->ptp.15.12
DominikaK 06.12 - dziewczynka szp.Wojewódzki -> ptp. 28.11
Basia7 06.12 - DARIA - 4200g, 58cm, szp.Redłowo -> ptp. 14.12
Izulucha 08.12 – BLANKA - 4500g, 58 cm, szp. Londyn ->ptp. 11.12
Crazy 09.12 – WERONIKA – 3145g, 54 cm, szp. Zaspa ->ptp. 08.12
Małgoś25 10.12 – AMELKA – 3595 g, 54 cm, szp. Kliniczna -> ptp. 12.12
Asikk 11.12 - LENA - 3650g, 58 cm, szp. Wejherowo ->ptp 28.11
Dorotaaaa 14.12 – NATALKA – 3420g, 56cm , szp. Zaspa -> ptp. 13.12
Kamila1869 14.12 - MAJA- 3030g, 53cm, szpital Zaspa -> ptp. 24.12
Medullah 19.12 - FRANEK- 3500g, 54cm, szpital Zaspa -> ptp. 05.12
Monako 22.12 - MAJA - 3620g, 55cm, szpital Kliniczna -> ptp.4.12
Gosina7 23.12 – dziewczynka, 4050g, 56 cm -> ptp. 15.12
Mała ciężarówka 25.12- LIWIA – 4025g, 55cm,szpital Kliniczna-> ptp. 22.12
Kasia31 28.12 – AMELKA - 2810 g, 52 cm, szp. Kliniczna -> ptp. 31.12
Kiccek 28.12 – ZUZIA - 3670 g, 56 cm, szpital Wojewódzki -> ptp. 25.12

poprzedni

http://forum.trojmiasto.pl/MALUSZKI-I-MAMUSIE-LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-CZ-60-21-t181810,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MALUSZKI I MAMUSIE LISTOPADOWE I GRUDNIOWE CZ. 61

boziuuu - chrzestna :-)

chrzestan miał by

ojjka - współczuje, choróbska i pogrzebu, trzymaj się dzielnie

Salambo - ja się niestety sama nie zabieram do prezentacji, koleżanka mi zrobi takze nie pomogę

Aga - ja podawałam cebion, clemastinum i pulneo ale to juz jak był kaszelek i katar taki większy

co do listy przezentów to przeszukałam forum i polecane były:
krzesełko uczydełko, dwuzjezyczny interaktywny stoliczek, garnuszek na klocuszek, sanki, rowerki, fotelik do auta, wózek z lalką, farma FP, wesołe miasteczko Vtech, ksiązeczka wyliczanka FP, pociąg FP, klocki duplo, muzyczna skrzynka fp, odkrywczy dom kiddeland, znikopis(?), fontanna piłeczek

od nas mała dostanie skrzynkę pocztową na roczek, chrzesna wybrała stoliczek a reszta jeszcze się zastanowi.

miłego popołudnia :-)

A ja własnie jadę na pogrzeb :(
mojego męża ciocia (teściowej siostra rodzona) zmarła we czwartek w Gdańsku i tu też jest włąśnie chowana :(
Nie lubię takich momentów :(

Lidka Ty się nie przejmuj :) to jest normalne że znamy się już tak długo, że dzielimy się swoim życiem, niestety zgadza się że mając "własny" wątek wydaje się nam, że mamy zapewnioną intymność ale tak nie jest
dlatego różne typy mają tu wstęp i mogą pisać co im się podoba, jedyny sposób nie zwracać uwagi

kobitki ja też mam zestaw z hello kitty i też mam zamiar używać go na zimę :)

moje dziecię wstaje już całkiem sprawnie i próbuje małych kroczków przy meblach, na razie to tak śmiesznie wygląda
a jak się jej uda to bijemy brawo, w przypadku kiedy rodzina się zagapi Emi sama bije sobie brawo, ciesząc się przy tym całą paszczęką - rozczula mnie to,

u nas na roczek dziadkowie będą kupować stoliczek dwujęzyczny - chyba fisher price, a reszta jak co uważa - nic nie narzucam, bo wiadomo u każdego z kasą różnie, poproszę tylko o zabawki
też bym może zrobiła prezentację ale nie umiem :/ może podpowiecie jak się do tego zabrać ??

u nas nadal żadnego zęba, ale na szczęście Emi świetnie sobie radzi bez, bardzo ładnie pracuje dziąsełkami i w sumie wiele pokarmów sobie "zmieli", owoce wsuwa pasjami ale muszę jej dać do rączki bo inaczej nie chce

A gościom co do prezentów powiedziałam, że kupią to co będzie im się podobało i na co będzie ich stać. Chciałam tylko by ktos kupił piłkę kolorowa, bo te Filip uwielbia i klocki.

mam do Was pytanie co na takie kichanie podajecie swoim dzieciom?
ja daje teraz cebion 3 x 5 kropel i herbatkę anyżkową.
A co jeszcze moge dać???? nasza pediatra będzie dopiero w poniedziałek :(

Witam :)
U nas pojawił się katar. mały kicha jak szalony. A tak się cieszyłam, choroby nas omijają :( Ale dziś tak pięknie, ze wyszłam na spacer, a teraz Filip śpi na ogrodzie. Okryłam Go kocykami, mam nadzieje, że nie pogorszę tylko tergo zasmarkania.

Co do prezentów, to nie mam pojęcia...
My kupiliśmy Filipkowi rowerek http://allegro.pl/rowerek-trojkolowy-mis-melodie-miekkie-kola-i1259148143.html, a moi rodzice jeździk-pchacz image

Uploaded with ImageShack.us

Zabulka, przejade sie do Fashion House i lookne na te fajne buciki :)

Lidka, tez sie zastanawiam nad prezentem na roczek, myslalam, zeby kupic malej taki stolik Chicco, wielofunkcyjny:
http://allegro.pl/chicco-stolik-edukacyjny-2w1-klocki-muzyka-super-i1261547397.html
Jest jeszcze dwujezyczny, ale to chyba za wczesnie..

Kasia, jeszcze Cie pomecze odnosnie fotelika. Jak Wam sie go przenosi z auta do auta, bez problemu? Nie jest za ciezki?

Lidia nie przejmuj się...komuś się chyba nudzi, nie rozumiem tego, ok forum jest ogólnodostępne ale czy macie czas i potrzebę wchodzenia na inne mamuśkowe wątki i czytanie i komentowanie osób Wam nieznanych?
to chyba jakaś prowokacja i nie warto się z Panem/Panią Gość wdawać w dyskusję!!!

Ojjka my to się chyba nie wybierzemy na spacerek, bo mój też chory, miał zapalenie oskrzeli a teraz jakąś chrypkę i katarek...

dziewczyny, podobno ciepło ale mroźno dziś, wybieram się do sopotu, trzeba sprzęt zacząć chować;) Natalka, bywasz jeszcze w klubie? może ktoś się wybiera?

sorrki, że nie zalogowana ale na szybko piszę.

GOŚCIU sio, wynocha, spadówa z naszego wątku.
Bo jak Huknę, puknę, siepnę...

zaatakowałam? pisząc, że cię kręci podczytywanie takich wątków kobiecych? brawo;) a jednak kręci;)
jeśli chcesz komentować moje wypociny, to czytaj uważniej, na pogrzebie nie byłam i nie przyszłoby mi nawet do głowy pisać o takiej ceremoni...
jeszcze jedno, jeśli chcesz ze mną podyskutować to zapraszam na maila. każdy zalogowany ma swoją priv skrzynkę na wiadomości, ale może taka dyskusja na forum też cię kręci?
kończę te głupoty, bo nie temu służy ten wątek. uszanuj i doczytaj, co myślą o tobie inni użytkownicy tego wątku. zapraszam do lektury...;)

DO LidiaM
AAA
i jeszcze jedno.Wygogluj po moim ip chociaż jeden post z moimi wypocinami z innego forum i mi podeślij tutaj.
pozdrawiam.

Do - LidiaM
Po pierwsze czy to forum jest prywatne??
Po drugie czy rozumowanie takie jak przedstawiasz że kogoś kręci czytanie tego forum jest normalne???
Myślę że skoro się wypowiadasz na FORUM OGÓLNODOSTĘPNYM dla każdego.O sprawach swojego życia prywatnego , to chcesz aby to czytał każdy.
A co do tego pogrzebu to chyba jednak trafiło do Ciebie to co napisałem , gdyż od razu zaczynasz się bronic i to ostro , gdyż najlepszą obroną jest atak , A zaatakowałaś mnie w ostatnim swoim poście.
Współczuje rodzinie zmarłej , że taka osoba jak ty tam była i opisuje to na forum które jest dostępne dla KAŻDEGO.
TVN 24 PRZY TOBIE WYMIĘKA

kurcze, my też dalej chorzy.. ale nie wiem, czy to nie zbyt intymne, żeby o tym na forum pisać;)

my mamy na zimę czapę dla Kasjana z tych brązowych kompletów- i już ją nosi. a dla Kornelki mam tą poszukiwaną różową pilotkę z hello kitty, ale ona wcale nie jest cienka, od śroka troszkę ortalionu i to wszystko. tylko ładnie wygląda, ale na pewno nie na zimę;) chyba, że będzie jakaś cieplejsza, nie ta z przepowiedni;)

wiecie, z tym filmem i slajdami to super pomysł! kurcze, tak mało mam filmików nagranych z Kasjanem,.... aż szkoda. do zdjęć też powinnam przysiąść, ale kiedy;);) w ciągu dnia z nim nic nie zrobię, a wieczorem już padnięta jestem...

jakie macie pomysły na prezenty na roczek, może podpowiecie? ja za bardzo nie mam pomysłu. a pewnie też za chwilę będą pytania. a nakładają się urodziny, mikołaj i gwiazdor;)
proszę o podpowiedzi;)

wiecie i uważam, że to stranie obrzydliwe takie podczytywanie nie swoich wątków, takich tematycznych, jak nasz... i to przez faceta....nie jest problemem wyguglować ip komputera i poczytać inne wypociny w necie... myślicie, że to go kręci? ;) ble... jestem zniesmaczona... (i znów takie intymne od siebie rzeczy piszę...;)

a małemu chyba kolejne zęby idą, bo straaasznie się znów ślini i w buzi ląduje wszystko co się tam zmieści! i te budzenia co chwilę w nocy... a tak ładnie spał.

mała ciężarówko ten pierwszy zestaw też mam i już małej nakładam.
A na zimę mam taką białą misiową czapeczkę jak Amelka Kasi31.

Lidia szkoda komentowania. Niestety tacy ludzie się rodzą, co poradzić :(

Dzieciaki biorą antybiotyk ale poprawy wielkiej nie ma. Zobaczymy jak będzie do czwartku.

kurcze no co ty? a ja ją miałam zamiar traktowac jak zimową... moja teraz nosi ta co w suwaczku ma na zdj.
a ta druga czapa tez super!!!

a ja jeszcze dziś posiedze, spisuje liste prezentów na roczek bo goście się już pytają, no i przygotowałam fotki do prezentacji, zaraz zamówię tort i jutro moze zrobie liste dań a pózniej musze ubranka poszukac i wymyślec jakieś zabawy czy przebrania...

Kamila jakie Maja ma ząbki o rety!! i ile.................a my nadal nic,nadal nie ma czym gryzc

ta czapa nie jest taka na mróz chyba,raczej na teraz i ciut zimniej,jutro ma spasc deszcz ze sniegiem!!na zime mamy taką....hahaha

image

Uploaded with ImageShack.us

no lece spac,zdrówka zycze wszystkim ,my chyba zahartowane jestesmy....tfu tfu odpukać