MAM MALY PROBLEMIK POMOCY!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
CZESC DZIEWCZYNY JESTEM SZCZESLIWA I ZALAMANA PONIEWAZ WLASNIE SIE DOWIEDZIALAM ZE JESTEM W CIAZY CIESZE SIE Z TEGO ALE SLUB MAM 10 CZERWCA I BOJE SIE ZE BEDZIE WIDAC TO TROSZKE NIE TAK MIALO BYC NO ALE COZ. MAM TERAZ TYLKO PROBLEM Z SUKNIA CZY ZDAZE I DAM RADE W TRZY TYGODNIE ZNALESC I WYPOZYCZYC SUKNIE PROSZE PORADZCIE MI SALONY GDZIE SZYBKO TO ZALATWIE Z GORY DZIEKUJE POZDRAWIAM WSZYSTKIE PRZYSZLE ZONKI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAM MALY PROBLEMIK POMOCY!!

gratulacje,
jak to sie mówi, dzieci sie planują same !!!!
do czerwca nie daleko, nie bedzie widać ;)

DZIEKI ZA POCIESZENIE ALE WIESZ TAKA NERWOWKA JAK BEDZIE PRZED SLUBEM TEZ NIEZBYT DZIDZIUSIOWI ZROBI ZRESZTA JAKIS LEK MAM I NIEPEWNOSC A Z DRUGIEJ STRONY BARDZO SIE CIESZE BO I TAK PLANOWALISMY PO SLUBIE STARAC SIE O DZIECKO NO COZ BEDZIE "PRZYSLOWIOWY WCZESNIAK" POZDRAWIAM I DZIEKI ZA ODPOWIEDZ

będzie dobrze, zobaczysz,
kobiety w ciązy są przeciez szcześliwsze, nie śpieszą sie, świat widzą w innych barwach
wiec przygtowania i nerówka przedślubna będa tylko miłym dreszczykiem
po prostu nie wypijesz wódki na swoik weselu i pijani wójkowie nie wyszarpią cie na wszystkie strony, bedzie dobrze, a sukienką sie nie łam, bedzie dobra :)

super , gratulacje
nie bedzie nic widać :) ale fajnie :):):):):)
a który to tydzień ??

Gratulacje ;) a salon który mogę Ci polecić to beuty we Wrzeszcu i w Gdańsku..spokojnie dopasują Ci suknię dzień przed..mają dużo zestawień gorset i spódnica i można je mieszać jakby co ;)

moja przyszła bratowa była w piatym miesiacu ciazy i nie było widac
pozdrawiam bedzie dobrze

... he he zazdroszczę Ci, powiem szczerze :)) tez bym juz chciała dzidzię. Moja bratowa brała slub w piątym miesiącu i nie było widać, suknie miala z Beauty w Gdańsku i na dwa dni przed slubem zrobili jej ostatie poprawki :))
pozdrawiam

image

cos Ty nie bedzie az tak widac:)))to bedzie 3 mies??:))) spokojnie dopiero w 4-5 troche widac!!gratuluje:))))super!!!!!!:))))))

to gratulacje:)
nic sie nie martw do trzeciego miesiaca macica nie wylania sie ponad spojenie lonowe, w 16tyg jest jakies dwa palce powyzej wiec spokojna glowa:)poza innymi dolegliwosciami -brzuszka jeszcze nie bedzie widac:)

image

DZIEWCZYNY BARDZO WAM DZIEKUJE ZA MILE SLOWA NAPRAWDE DUZO LEPIEJ SIE CZUJE PO PRZECZYTANIU WASZYCH POSTOW WIEC TYDZIEN JEST 8 ,4 MAJA IDE NA USG NARAZIE JEST SPOKO NIEWYMIOTUJE NIEMAM NUDNOSCI TYLKO CYCUSZKI POSZLY W PRZUD I TO NAWET BARDZO ALE JAKOS JE ZATUSZUJE JESZCZE RAZ PIEKNIE DZIEKUJE POZDRWAWIAM KASIA

napewno nie bedzie widac:)mi brzusio bylo widac dopiero poczatek 5 mca!najwazniejsze zebys dobrze sie czula bo zazwyczaj te pierwsze mce sa takie sobie choc mnie to ominelo:)wiec GRATULACJE !!!!

na pewno nie bedzie widac:)

dzieki bardzo za pocieszenie dobrze uslyszec mile slowa . pozdrawiam i zycze powodzenia w przygotowaniach - moje zaczely sie na max pozdrawiam wszystkie panny mlode