MAMUSIE GRUDNIOWE 2010... CZ.3

Dziewczyny pozwoliłam sobie założyć nowy wątek bo poprzedni zrobił się długaśny.

Linki do poprzedniich:

MAMUSIE GRUDNIOWE
http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-t158001,1,16.html?hl=grudniowe 2010#hl

MAMUSIE GRUDNIOWE 2010... CZ.2
http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-2-t161023,1,16.html

Lista grudniowych mamuś:)

Sylwia80 -04.12
Mar-chew -05.12
Asienkaj -06.12
misica3 -07.12
Anka165 - 09.12
Michalowa -10.12
Agus878 -10.12
Agusia:) -10.12
Ola77 - 10.12
monika84-10.12
Wiola - 11.12
LidkaJ - 11.12
Linaa - 17.12
queen- 25.12
Trotka - 29.12
BlueBell - 31.12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAMUSIE GRUDNIOWE 2010... CZ.3

Niestety nie,bo może być naprawdę milion powodów:-(podejrzenie padło na łożysko,ale z nim wszystko dobrze więc nikt niestety nie jest w stanie powiedzieć na pewno dlaczego wystąpiło....

misica3- a dowiedziałaś się skąd to plamienie?

Pozwoliłam sobie dopisać nową koleżankę i sobie dopisałam płeć - skoro już znam:)

Aniak - 03.12
Sylwia80 -04.12
Mar-chew -05.12 - dziewczynka Hania
Asienkaj -06.12
misica3 -07.12
Anka165 - 09.12
Michalowa -10.12
Agus878 -10.12
Agusia:) -10.12
Ola77 - 10.12
monika84-10.12
Wiola - 11.12
LidkaJ - 11.12
Linaa - 17.12
Malinka0316 - 18.12
queen- 25.12
Trotka - 29.12
Ania1979 - 30.12
BlueBell - 31.12

Witajcie mamuśki!Ja właśnie dzisiaj wyszłam ze szpitala!W czwartek rano zaczęłam plamić więc nie zastanawiając się ani chwili spakowałam torbę i pojechaliśmy do wałbrzycha do szpitala!Jak ja się bałam,że z dzidzią coś się stało......,ale zaraz miałam usg i wszystko ok!Maluszek grzecznie fikał i z łożyskiem wszystko ok!Zostałam do dzisiaj biorę lutheinę,duphaston i spazmophen 3xdz no i plamienie się nie powtórzyło!!!!!!!!!!!!!!Ale co się strachu najadłam to moje!:-(

Sylwia80 mi lekarz odstawił kwas jakoś w 12 tygodniu, powiedział, że już nie muszę brać bo w zasadzie najważniejszy jest jak wszystko dopiero się kształtuje czyli na początku ciąży.

Witamy kolejną mamusie :)

witam!!!
Ja również chciałam dołączyć do grudniowych mam :) Termin mam na 18 grudnia :)
Pozdrawiam wszystkie mamusie :)

Witam was mamusie.Dziewczyny do kiedy trzeba brać kwas foliowy?Każdy mówi inaczej sama już nie wiem.

Mar-chew to dokładnie tak jak mój synuś lekarz chciał zbadać serduszko a on tylko klejnoty prezentował :) gratulacje dziewuszki

Nasz Janio w 21 tygodniu, rozwalił nóżyska i tatuś szybciej od lekarza, zauważył znajome mu klejnoty:)

Dzięki dziewczyny:) Ale stwierdzam, że trochę bezwstydna ta nasza córa - na dzień dobry się rozkraczyła i pokazała swoje wdzięki;P

Asienkaj idz na zwolnienie odpoczywaj przemęczenie bardzo niekorzystnie wpływa na organizm i oczywiście po poniedziałkowej wizycie napisz jak dzidzia się ma.

Marchew gratulacje córci i dobrze że nie musisz już martwić się szyjką będzie dobrze.

Mar-chew-extra!!!!!!!!!!!!!Gratuluję Haneczki****

Mam nadzieję, że u nas też dziewczynka siedzi:)

Mar-chew, juz pisałam w innym wątku, ale napiszę tu znowu, że bardzo się cieszę!!! I gratuluję dziewuszki! Wiedziałam ;-). Równowaga zachowana ;-))).

ah, że musimy się tyle nadenerwować w ciąży... a powinien to być taki radosny i spokojny okres w naszym życiu...

a ja dzisiaj się najadłam strachu , wczoraj miałam trochę nerwów i dzisiaj zobaczyłam że plamie , poszlam na izbe przyjęc akurat mial dyżur moj lekarz i cale szczescie , powiedział że dobrze że przyszłam , że wszystko jest dobrze widziałam maleństwo poruszające się i bijące serduszko także juz jestem spokojniejsza, powiedział że to mogą być stresy i przemęczenie , jestem na zwolnieniu , w poniedzialek akurat mam wizyte u niego i zobaczymy jak bedzie , ale najwazniejsze ze jestem spokojniejsza chociaz co sie naplakalam dzisiaj to juz moje , jestem dobrej mysli ,

Agusia - ja pierwsze 3 tygodnie drżałam... aż lęk w końcu ustąpił... jak nie mogłam nad nim zapanować tak przeszedł sam... także doskonale Cię rozumiem...

Super Mar-chew ze wszystko ok:) I fajnie że już wiesz kto mieszka u Ciebie pod serduszkiem. Ja idę we wtorek już nie mogę się doczekać, ale jednocześnie się troszkę denerwuję czy wszystko jest ok.

Hej dziewczyny:) Ja już wiem co mi w brzuszku siedzi:) A jest to mała Hania:)
Gin powiedziała, że szyjką mam się nie przejmować - nie jest to bowiem typowe rozwarcie - bo mam tam pełno śluzu. Bądź co bądź powiedziała abym się tym nie przejmowała i kazała skontrolować szyjkę za miesiąc jeszcze raz...