MAMUSIE GRUDNIOWE 2010... CZ.3

Dziewczyny pozwoliłam sobie założyć nowy wątek bo poprzedni zrobił się długaśny.

Linki do poprzedniich:

MAMUSIE GRUDNIOWE
http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-t158001,1,16.html?hl=grudniowe 2010#hl

MAMUSIE GRUDNIOWE 2010... CZ.2
http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-2-t161023,1,16.html

Lista grudniowych mamuś:)

Sylwia80 -04.12
Mar-chew -05.12
Asienkaj -06.12
misica3 -07.12
Anka165 - 09.12
Michalowa -10.12
Agus878 -10.12
Agusia:) -10.12
Ola77 - 10.12
monika84-10.12
Wiola - 11.12
LidkaJ - 11.12
Linaa - 17.12
queen- 25.12
Trotka - 29.12
BlueBell - 31.12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAMUSIE GRUDNIOWE 2010... CZ.3

Niestety nie,bo może być naprawdę milion powodów:-(podejrzenie padło na łożysko,ale z nim wszystko dobrze więc nikt niestety nie jest w stanie powiedzieć na pewno dlaczego wystąpiło....

misica3- a dowiedziałaś się skąd to plamienie?

Pozwoliłam sobie dopisać nową koleżankę i sobie dopisałam płeć - skoro już znam:)

Aniak - 03.12
Sylwia80 -04.12
Mar-chew -05.12 - dziewczynka Hania
Asienkaj -06.12
misica3 -07.12
Anka165 - 09.12
Michalowa -10.12
Agus878 -10.12
Agusia:) -10.12
Ola77 - 10.12
monika84-10.12
Wiola - 11.12
LidkaJ - 11.12
Linaa - 17.12
Malinka0316 - 18.12
queen- 25.12
Trotka - 29.12
Ania1979 - 30.12
BlueBell - 31.12

Witajcie mamuśki!Ja właśnie dzisiaj wyszłam ze szpitala!W czwartek rano zaczęłam plamić więc nie zastanawiając się ani chwili spakowałam torbę i pojechaliśmy do wałbrzycha do szpitala!Jak ja się bałam,że z dzidzią coś się stało......,ale zaraz miałam usg i wszystko ok!Maluszek grzecznie fikał i z łożyskiem wszystko ok!Zostałam do dzisiaj biorę lutheinę,duphaston i spazmophen 3xdz no i plamienie się nie powtórzyło!!!!!!!!!!!!!!Ale co się strachu najadłam to moje!:-(

Sylwia80 mi lekarz odstawił kwas jakoś w 12 tygodniu, powiedział, że już nie muszę brać bo w zasadzie najważniejszy jest jak wszystko dopiero się kształtuje czyli na początku ciąży.

Witamy kolejną mamusie :)

witam!!!
Ja również chciałam dołączyć do grudniowych mam :) Termin mam na 18 grudnia :)
Pozdrawiam wszystkie mamusie :)

Witam was mamusie.Dziewczyny do kiedy trzeba brać kwas foliowy?Każdy mówi inaczej sama już nie wiem.

Mar-chew to dokładnie tak jak mój synuś lekarz chciał zbadać serduszko a on tylko klejnoty prezentował :) gratulacje dziewuszki

Nasz Janio w 21 tygodniu, rozwalił nóżyska i tatuś szybciej od lekarza, zauważył znajome mu klejnoty:)

Dzięki dziewczyny:) Ale stwierdzam, że trochę bezwstydna ta nasza córa - na dzień dobry się rozkraczyła i pokazała swoje wdzięki;P

Asienkaj idz na zwolnienie odpoczywaj przemęczenie bardzo niekorzystnie wpływa na organizm i oczywiście po poniedziałkowej wizycie napisz jak dzidzia się ma.

Marchew gratulacje córci i dobrze że nie musisz już martwić się szyjką będzie dobrze.

Mar-chew-extra!!!!!!!!!!!!!Gratuluję Haneczki****

Mam nadzieję, że u nas też dziewczynka siedzi:)

Mar-chew, juz pisałam w innym wątku, ale napiszę tu znowu, że bardzo się cieszę!!! I gratuluję dziewuszki! Wiedziałam ;-). Równowaga zachowana ;-))).

ah, że musimy się tyle nadenerwować w ciąży... a powinien to być taki radosny i spokojny okres w naszym życiu...

a ja dzisiaj się najadłam strachu , wczoraj miałam trochę nerwów i dzisiaj zobaczyłam że plamie , poszlam na izbe przyjęc akurat mial dyżur moj lekarz i cale szczescie , powiedział że dobrze że przyszłam , że wszystko jest dobrze widziałam maleństwo poruszające się i bijące serduszko także juz jestem spokojniejsza, powiedział że to mogą być stresy i przemęczenie , jestem na zwolnieniu , w poniedzialek akurat mam wizyte u niego i zobaczymy jak bedzie , ale najwazniejsze ze jestem spokojniejsza chociaz co sie naplakalam dzisiaj to juz moje , jestem dobrej mysli ,

Agusia - ja pierwsze 3 tygodnie drżałam... aż lęk w końcu ustąpił... jak nie mogłam nad nim zapanować tak przeszedł sam... także doskonale Cię rozumiem...

Super Mar-chew ze wszystko ok:) I fajnie że już wiesz kto mieszka u Ciebie pod serduszkiem. Ja idę we wtorek już nie mogę się doczekać, ale jednocześnie się troszkę denerwuję czy wszystko jest ok.

Hej dziewczyny:) Ja już wiem co mi w brzuszku siedzi:) A jest to mała Hania:)
Gin powiedziała, że szyjką mam się nie przejmować - nie jest to bowiem typowe rozwarcie - bo mam tam pełno śluzu. Bądź co bądź powiedziała abym się tym nie przejmowała i kazała skontrolować szyjkę za miesiąc jeszcze raz...

Inne tematy z forum

Jak mieszka się w Wejherowie? (34 odpowiedzi)

Być może będziemy musieli wyprowadzić się z Gdańska w okolice Wejherowa, bo mąż dostał dobrą...

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...