MAMUSIE GRUDNIOWE 2010 ... CZ 6

Mamusie grudniowe cz 1

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-t158001,1,16.html?hl=grudniowe 2010#hl

Mamusie grudniowe cz 2

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-2-t161023,1,16.html

Mamusie grudniowe cz 3

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-3-t164468,1,130.html

Mamusie grudniowe cz 4

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=168770&c=1&k=16#fs

Mamusie grudniowe cz 5

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-5-t171915,1,130.html

Lista grudniowych mamuś :)

Aniak - 03.12
Sylwia80 -04.12 - chłopczyk
Mar-chew -05.12 - dziewczynka Hania
Asienkaj -06.12 - dziewczynka
Justa2684 - 06.12 - dziewczynka
misica3 -07.12- dziewczynka
Anka165 - 09.12
Michalowa -10.12 - chłopczyk Szymon
Agus878 -10.12 - - chłopczyk Patryk
Agusia:) -10.12 - córeczka Kornelia
Ola77 - 10.12
monika84-10.12
Wiola - 11.12
LidkaJ - 11.12
Beata - 12.12 - chłopczyk
Dagmarka - 15.12 - dziewczynka
Linaa - 17.12 - dziewczynka
Malinka0316 - 18.12
Tusia27 - 18.12
queen- 25.12
ola_h - 28.12
Trotka - 29.12 - dziewczynka
Ania1979 - 30.12
BlueBell - 31.12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAMUSIE GRUDNIOWE 2010 ... CZ 6

co do skurczy łydek to ja ich nie mam(kiedyś nazekałam)..tzn gdy rano przeciagałam się czułam takie napięcie...ale jakoś mam słabość do pomidorów i to chyba pomaga 1-2 sztuki muszą być dziennie na kanapeczce i wydaje mi się, że to pomoga... na szczęście zgaga odpuściła, nerki i infekcja tez i teraz nic mi nie dolega...jedynie mogę się cieszyć coraz mocniejszymi kopniakami w dole brzuszka ;)

Witajcie dziewczyny, ja zaczekam ze szkołą rodzenia do wizyty u lekarza, za tydzień we wtorek idę.
Wczoraj byłam na pierwszych zakupach bo nic a nic dla dzidzi nie miałam :) Kupiałam 2xbodziaki na krórkim rękawku, 1x żółto biały pajacyk, 3 pary malutkich skarpetek i spiworek w Smyku. Śpiworek jest super, sama bym chciała w takim spać hihih :)
Ale powiem Wam że miałam ochote kupić wszystko !!!!!!! Taaaaakie słodkie te ciuszki hihihi :)

Aniak - 03.12 - chłopczyk
Sylwia80 -04.12 - chłopczyk Fiipek
Mar-chew -05.12 - dziewczynka Hania
Asienkaj -06.12 - dziewczynka
Justa2684 - 06.12 - dziewczynka
misica3 -07.12- dziewczynka
Anka165 - 09.12
Aniewa - 9.12 - dziewczynka
Michalowa -10.12 - dziewczynka
Agus878 -10.12 - - chłopczyk Patryk
Agusia:) -10.12 - córeczka Kornelia
Ola77 - 10.12
monika84-10.12
Wiola - 11.12
LidkaJ - 11.12 dziewczynka Madzia
Beata - 12.12 - chłopczyk
Dagmarka - 12.12 - dziewczynka Laura
Linaa - 17.12 - dziewczynka
Malinka0316 - 18.12
Tusia27 - 18.12 dziewczynka Magdalena
muszelka - 24.12
queen- 25.12 - chłopczyk
ola_h - 28.12
Justyna - 28.12
Trotka - 29.12 - dziewczynka
Ania1979 - 30.12-chłopczyk
BlueBell - 31.12 - dziewczynka Natalka
image

Czesc Dziewczyny,

Dopiszcie mnie do listy z córeczką Magdaleną

byłam wczoraj na pierwszych zajęciach , na wykładzie była kobieta z banku komórek macierzystych i nawet mówiła fajnie tylko wiadomo wszystko kosztuje , ale warto posłuchać , mial byc lekarz ale niestety wypadly mu ciecia i wyjazd wiec nie bylo zostalo przelozone na inny termin , jak narazie to uwazam ze mozna posluchac , dziewczyny mowily ze 2 tygodnie temu byly fajne zajecia i bylo o wyprawce wiec zobaczymy jak bedzie dalej , teraz wyklad za tydzien a 25 cwiczenia zobaczymy jak bedzie

asienkaj
czekamy na wiadomości..jak było w szkole rodzenia?

grzybki.rekreacyjnie zbieram podczas spacerków i oczywiscie zjadam..są przepyszne :)

BlueBel gratulacje! ;]

ostatnio jak czytałam wasze wpisy, to cieszyłam się ze ja tak nie mam...ale niestety i mnie zaczely lapac skurcze łydek, oczywiscie opuchlizna rak i nog jest okropna.no tylko jeszcze zgagi mi do was brakuje...

jeśli chodzi o kąpiele wodne..to myślę,że to najlepszy sposób relaksu dla naszego ciała:)
o infekcje troszkę się bałam, zwłaszcza ze miałam je przez caly pierwszy trymestr..ale to wcale nie od basenowych kapieli ....

jednak polecam wszystkim, zwlaszcza w te upaly:) kapałam się w jeziorku w lipcu nawet kilka razy dziennie....teraz chodzę na basen:)
moja gin. powiedziała, ze wystarczy szybciutko po kapieli w basenie porzadnie umyc cale cialo pod prysznicem i tyle...:) jak na razie jest ok:) pozdrawiam

BlueBell gratulacje :-D

Dzwoniłam w sprawie szkoły rodzenia na morenie i bardzo mnie zdziwiło to co tam proponują. Zajęcia odbywają sie 4 razy w tygodniu 2 dni rano i 2 dni po południu, po 90minut - 45 minut cześć teoretyczna i 45 ćwiczenia. Wiec jeśli ktoś pracuje to nie ma szans! powiedziałam ze jestem w 6 miesiącu i pani bardzo sie zdziwiła ze ja jeszcze pracuje! Każde zajęcia to 10zl od babeczki lub 15 od pary. zajęcia maja trwać 3-4 tygodnie.

A ja muszę się pochwalić = w końcu się doczekałam i od 3 dni czuję ruchy mojej Natalki :) Na razie są to takie bąbelki w dole brzucha i delikatne puknięcia ale i tak dają wiele radości i poczucie że wszystko powinno być OK. Miłego dnia Babeczki i dużo pijcie w te upaly!

A grzybki jem troszkę nie za dużo ale są pyszne wiec jak mam ochotę to nie odmawiam:) tylko ważne żeby były z pewnego źródła

Właśnie ja tez bym bardzo chciała na basenik szczególnie ze mam w szkole pod domkiem ale boje sie walczę z infekcja nie wiadomo skąd to chyba nie będę ryzykować nastepnej:/

co do wyprawki to ja już mam dużo ciuszków i nawet mam na przyszłe lato bo przeceny były:) wózek i łóżeczko we wrześniu planujemy zakupić a resztę to powolutku do grudnia:)

Ja tam jem grzyby. Nie mają co prawda dużej wartości odżywczej ale dla smaczku ;) tylko nie za dużo bo ciężkie są.

No właśnie,basen. Chyba będę musiała sobie odpuścić bo potem problemy same, szkoda :(

ufff jak gorąco - pewnie, że czuję się gorzej..słabo...za gorąco a do tego ciągle bym się myła pod prysznicem - tak człowiek się poci...

mam pytanko, czy jecie grzyby w ciąży?

hej ale te upały są straszne czy wy też czujecie się przez nie gorzej? Słabo mi ciągle i nie mam siły a nogi to fakt mam tak spuchnięte jak racice.

dzisiaj moje pierwsze zajęcia w szkole rodzenia ciekawe jak będzie :)

Hej Dziewczyny:)

Jeżeli chodzi o wyprawkę to jeszcze nic nie mam. Jeden ciuszek dosłownie. Powoli zaczynam się tym trochę stresować bo potem wszystko na raz kupować to spory wydatek jednak :(
Na razie przeglądam internet.

Misica3 fajnie że kupiliście wózek, super okazja.

Na basen nie chodzę, jestem bardzo podatna na wszystkie infekcje i do tego mam problem z szyjhką więc odpada. Ale bardzo bym chciała chodzić na basenik z maluchem :)

Miłego dnia dziewczyny

Miłego dnia

ja właśnie też nad tym myślałam - ale właśnie zwalczyłam infekcje i coś mi się wydaje, że jestem na nie podatna więc raczej odpada...

Hej Queen z tym basenem to jest tak,że nic nie musi się stać,ale jak załapie sie jakąś infekcję to już gorzej ją zwalczyć;-( więc sama sie waham

Inne tematy z forum

Imię dla chłopca: Borys, Igor, Bruno, Miłosz? (34 odpowiedzi)

Wiem że wybór imienia to kwestia gustu i zadanie dla rodziców, ale może wyrazicie swoje zdanie?...

Jak mieszka się w Wejherowie? (34 odpowiedzi)

Być może będziemy musieli wyprowadzić się z Gdańska w okolice Wejherowa, bo mąż dostał dobrą...

jakie kwiaty na balkon/ganek? (7 odpowiedzi)

Mam ogromny problem z dopasowaniem kwiatow w donice na balkon i ganek domu, poniewaz oba sa od...