MAMUSIE GRUDNIOWE 2010... CZ.8

Mamusie grudniowe cz 1

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-t158001,1,16.html?hl=grudniowe 2010#hl

Mamusie grudniowe cz 2

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-2-t161023,1,16.html

Mamusie grudniowe cz 3

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-3-t164468,1,130.html

Mamusie grudniowe cz 4

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=168770&c=1&k=16#fs

Mamusie grudniowe cz 5

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-5-t171915,1,130.html

Mamusie grudniowe cz 6

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=175621&c=1&k=16#fs

Mamusie grudniowe cz 7

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=180109&c=1&k=16#fs

Lista grudniowych mam:

Aniak - 03.12 - chłopczyk
Sylwia80 -04.12 - chłopczyk Filipek
Mar-chew -05.12 - dziewczynka Hania
Asienkaj -06.12 - dziewczynka
Justa2684 - 06.12 - dziewczynka
misica3 -07.12- dziewczynka
Anka165 - 09.12
Michalowa -10.12 - dziewczynka
Agus878 -10.12 - - chłopczyk Patryk
Agusia:) -10.12 - dziewczynka Kornelia
Ola77 - 10.12
monika84-10.12
Aniewa - 11.12 - dziewczynka
Wiola - 11.12
LidkaJ - 11.12 dziewczynka Madzia
Beata - 12.12 - chłopczyk
Dagmarka - 12.12 - dziewczynka Laura
Mamka - 12.12 - chłopczyk
Linaa - 17.12 - dziewczynka
Malinka0316 - 18.12
Tusia27 - 18.12 dziewczynka Magdalena
muszelka - 24.12 dziewczynka Zuzanna Natalia
queen- 25.12 - chłopczyk
ola_h - 28.12 - chłopczyk Wojtuś
Justyna - 28.12
Trotka - 29.12 - dziewczynka Nikola
Ania1979 - 30.12-chłopczyk
Ania-Gd - 30.12 - dziewczynka Nikola
BlueBell - 31.12 - dziewczynka Natalka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAMUSIE GRUDNIOWE 2010... CZ.8

gdzieś kiedyś czytałam, że dziecko może mieć RH minus, podczas gdy jego oboje z rodziców mają RH plus... - ale najlepiej zadzwonić, albo przejśc się do lekarza by wyjaśnił i nie marwić się niepotrzebnie....

dowiedziałam się już po co miałam się skontaktować ze szpitalem... i wcale nie chodziło o małą ilość płytek krwi - tylko o to, że wykryto przeciwciała w mojej krwi. A z mężem mamy taką samą grupę BRh+ więc nie kumam...

ola_h - cieszę się, że sie podoba - chciałam coś ładnego dla małej jakby w ościne czy gościedo nas wpadna.. ;)

ten pajac też ładny - ale ja wstrzymuje sie od kupa tego typu ubranek...bo termin miałam na 24 grudnia - przesunął się 27 grudnia - jesli chodzi o termin z usg 3D - a moja ginekolog przepowiada ciagle, ze 1 stycznia to termin optymalny.. wieć niby lepiej jakbym przenosiła tę ciąże do 2011 ;)- wiec szanse małe bym taki ciuszek założyla małej..ale troszkę zazdrozcze tym co już mają na swiecie swoją dzidzię ur 2010... no ale moja niech jeszcze sobie posiedzi w ciepłym brzuszku - bo na dworze zimno..

Ja także dziękuje za odpowiedz:)

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :), nie wiem czy moja karta rabatowa rządzi się tymi samymi prawami, bo mam ją od 2005 roku i nie nazywa się karta akpol baby, ale daje rabat, dokładnie tak jak napisała Agusia 6% ( już w tej chwili)

Dagmarka to karta rabatowa, którą dostajesz :) Regulamin poniżej :)

III. Warunki członkostwa w Klubie

1. Uczestnik Klubu bierze udział w programie osobiście, a jej członkostwo nie podlega

przeniesieniu na inną osobę. Warunkiem przystąpienia do KLUBU AKPOL BABY jest zakup towarów w sklepie internetowym Akpol Baby lub jednym ze sklepów na terenie Polski. Wypełnienie w sposób kompletny i zgodny z prawdą formularza zgłoszeniowego oraz przekazanie formularza zgłoszeniowego sprzedawcy Akpol Baby , bądź skorzystanie z szybkiej rejestracji on-line równoznaczne jest z przystąpieniem do Klubu Akpol Baby. Klient podczas wypełniania formularza zgłoszeniowego w sklepie otrzymuje KARTĘ KLUBU AKPOL BABY. Klient, który wypełnia dany formularz drogą on-line otrzymuje rabat w wysokości 3% na zakupy dokonywane za pośrednictwem sklepu internetowego Akpol Baby.

2. Rejestracja on-line na stronie http://www.akpol.com.pl - Klient, który wypełnia dany formularz drogą on-line otrzymuje rabat w wysokości 3% na zakupy dokonywane za pośrednictwem sklepu internetowego Akpol Baby. Po przekroczeniu sumy 500 zł naliczony zostaje dodatkowy rabat o wysokości 3%, co daje łączną sumę 6% rabatu na produkty w sklepie Akpol Baby.

3. Uczestnik może w dowolnym momencie zrezygnować z uczestnictwa w Klubie na zasadach określonych w niniejszym Regulaminie oraz jednocześnie zażądać usunięcia swoich danych i zaprzestania ich przetwarzania przez Organizatora.

4. Jednemu Uczestnikowi mogą przysługiwać tylko pojedyncze uprawnienia członkowskie.

5. Do uczestnictwa w programie KLUBU AKPOL BABY uprawnione są osoby fizyczne, które ukończyły 16 lat .

IV. Uprawnienia Uczestników

1. Wraz z zarejestrowaniem się w Klubie, Uczestnik uzyskuje prawo do korzystania ze wszystkich elementów Klubu, w szczególności z:
- uczestniczenia w systemie rabatowym,
- korzystaniu ze specjalnych ofert dla Uczestniczek Klubu.
2. Warunkiem koniecznym do korzystania z uprawnień przysługujących Uczestników na podstawie niniejszego regulaminu jest posiadanie Karty Klubowej, o której mowa w pkt. V.1 Regulaminu lub Kodu.
4. Uczestniczka ma prawo w każdej chwili zrezygnować z uczestnictwa w programie po uprzednim ( pisemnym) powiadomieniu Organizatora.

Sbj - a co to za karta do Akpolu? zniżkowa? gdzie można taka dostać:)

anka165
u mnie po obciążeniu glukozą 75 czyli jak robili krzywą cukrową wyszło mi po 2h 136, to tylko o 6 mniej, ale lekarka kazała mi słodycze i słodkie owoce typu winogrona ograniczyć

Witam, Ja mam też bóle podbrzusza, cięzko mi chodzić muszę co chwilę się zatrzymywać przy chodzeniu. Glukozę mam po obciążeniu 75 , 142 i mam być na diecie, jest to bardzo ciężkie

Marchew - powodzenia i oby wszystko było ok.

W piątek byłam w akpolu i generalnie zrobiłam drobne zakupy za 100zł - miałam też kartę do akpolu, więc była zniżka, porównywałam to z cenami z allegro u tych użytkowników, którzy byli podawani powyżej i wyszło mi, że w akpolu niewiele drożej lub ta sama cena jeśli chodzi o to co kupowałam.

dostałam list ze szpitala, że mam się z nimi skontaktować w sprawie moich wyników - czyli wiadomo coś nie tak... dzisiaj w pracy sprawdziłam, mam za mało płytek... ale o tak jest rewelacja w porównaniu do tego co było w 25 tygodniu... wtedy i hemoglobiny była za mało - a czegoś tam było za dużo... hemoglobina już w normie... tylko te płytki... z drugiej strony i tak ich więcej niż było w 25 tygodniu... ciekawe co mi w szpitalu powiedzą?

misica3
ja mam termin na samą wigilię, i nie wiem czy zdarzyłabym to ubrać małemu:)
Chętnie bym przenosiła go na Nowy Rok.

A ja schudłam 8kg. Waga mi się waha o 2kg więc raz jestem 6 kg na minusie a raz 8 kg. Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na zmniejszenie bólu w okolicach lędźwi? Masakra jakaś... Najgorzej po całym dniu położyć się do łóżka, a rano podnieść...

ola ja mam 4 podobne na wizyty w święta u dziadków....rozkoszne są

muszelka: ten twój różowy komplecik jest piękny!!

Ale zwariowałam jak to zobaczyłam:P
http://allegro.pl/mini-mode-welurkowy-renifer-nb-ssp-819-i1243536755.html

A w tesko na chelmie maja duży dział z ubrankami dla maluszków:)

Ja dziś kupiłam proszek bobas w rosmanie 15,99 za 2kg promocja nie wiem czy to tanie ale jak promocja to wzięłam :) patrzyłam w H&M ubranka dla malutkiej i chyba sie wstrzymam poczekam na przeceny zimowe:)

W tesko maja super ubranka:) jakościowo wytrzymałe i bardzo ładne można trafić tez na fajne przeceny na pewno przed świętami będą także będzie można jeszcze coś dokupić:)
a co do bodziaków w cerfurze tych za 4 zl to bym sie wstrzymała bo znajoma kupiła juz takie zielony i po pierwszym praniu poszedł na szwach albo miała pecha albo szycie adekwatne do ceny hihi

dzieki dziewczyny... z Wami to jakos raźniej no i jak człowiek poczyta, ze w swych dolegliwościach nie jest sam to jakoś lżej na duszy... i za dużo nie mysli czy oby wszysko dobrze z dzidzią...;)

jesli chodzi o ubranka to faktycznie każdy mówi, żeby na 62 kupowac..ale ja kupiłam kilka na allegro na 56 - bo kurcze te 62 to duże i to sporo (kupiłam spodnie jeansowe, sweterek, dwie sukienki cieplejszą i jeansową, rajstopki na rozmiar 56)- pamietam, że moja chrześnica urodziła się ponad 3500kg a była kruszynką mimo wszystko i pływała w rozmiarach 62 - więc chciałam mieć pewnośc, że poza pajacykami mała będzie miała coś z normalnych ubranek by oko mamusi ucieszyć ;)

aaa jeszcze taki komplecik 0-3 rozmiar 62kupiłam - nie mogłam się oprzec...

http://allegro.pl/mothercare-3cz-bluzka-spodnie-body-0-3m-ssp-509-i1232554344.html

poluję jeszcze na cieplejsze spodnie,ogrodniczki i ocieplane jeansy...zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
resztę mam od szwagierki - ale i tak nie mogę się powstrzymać ok kupowania -ale na sam początek malej starczy...

aaa dziewczyny w Carrefour - mają być bodziaki za niecałe 4zł...i tanie rajstopki
słyszałam też o Tesco - że ubranka dobre gatunkowo i cenowo ale czy w tym na Chełmie są nie wiem - może któraś z Was była i widziała cos ciekawego....

Michałowa z mojego doświadczenia to butelki to nie taka łatwa sprawa, ze kupujesz i masz ;) Moje kochane dziecko było tak wybredne, że postanowiło trochę sobie pogrymasić i wybrać butelkę a w zasadzie kształt smoczka pod siebie. W końcu pod pasowała jej TT inne można było wyrzucić :) Teraz mam prawie z każdej firmy po jednej. Również nastawiam się na karmienie piersią ale zamierzam także wychodzić z domu bez małej i dlatego zakup butelek był dla mnie ważny. Jeśli chodzi o pojemność to mam dwie pojemności 150ml i 260ml większych nie kupuję.

Michałowa zamówiłam wszystko u r_p77. Towar powinnam dostać we wtorem to napiszę czy wszystko oki.

Inne tematy z forum

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

krzywe ząbki (26 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

Czy naprawdę? (19 odpowiedzi)

od lutego wchodzą te zmiany w prawie jazdy?? kurdee kto coś wie konkretnego, bo dzowniłam do...