MAMUSIE GRUDNIOWE 2010... CZ.8

Mamusie grudniowe cz 1

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-t158001,1,16.html?hl=grudniowe 2010#hl

Mamusie grudniowe cz 2

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-2-t161023,1,16.html

Mamusie grudniowe cz 3

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-3-t164468,1,130.html

Mamusie grudniowe cz 4

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=168770&c=1&k=16#fs

Mamusie grudniowe cz 5

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-5-t171915,1,130.html

Mamusie grudniowe cz 6

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=175621&c=1&k=16#fs

Mamusie grudniowe cz 7

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=180109&c=1&k=16#fs

Lista grudniowych mam:

Aniak - 03.12 - chłopczyk
Sylwia80 -04.12 - chłopczyk Filipek
Mar-chew -05.12 - dziewczynka Hania
Asienkaj -06.12 - dziewczynka
Justa2684 - 06.12 - dziewczynka
misica3 -07.12- dziewczynka
Anka165 - 09.12
Michalowa -10.12 - dziewczynka
Agus878 -10.12 - - chłopczyk Patryk
Agusia:) -10.12 - dziewczynka Kornelia
Ola77 - 10.12
monika84-10.12
Aniewa - 11.12 - dziewczynka
Wiola - 11.12
LidkaJ - 11.12 dziewczynka Madzia
Beata - 12.12 - chłopczyk
Dagmarka - 12.12 - dziewczynka Laura
Mamka - 12.12 - chłopczyk
Linaa - 17.12 - dziewczynka
Malinka0316 - 18.12
Tusia27 - 18.12 dziewczynka Magdalena
muszelka - 24.12 dziewczynka Zuzanna Natalia
queen- 25.12 - chłopczyk
ola_h - 28.12 - chłopczyk Wojtuś
Justyna - 28.12
Trotka - 29.12 - dziewczynka Nikola
Ania1979 - 30.12-chłopczyk
Ania-Gd - 30.12 - dziewczynka Nikola
BlueBell - 31.12 - dziewczynka Natalka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAMUSIE GRUDNIOWE 2010... CZ.8

gdzieś kiedyś czytałam, że dziecko może mieć RH minus, podczas gdy jego oboje z rodziców mają RH plus... - ale najlepiej zadzwonić, albo przejśc się do lekarza by wyjaśnił i nie marwić się niepotrzebnie....

dowiedziałam się już po co miałam się skontaktować ze szpitalem... i wcale nie chodziło o małą ilość płytek krwi - tylko o to, że wykryto przeciwciała w mojej krwi. A z mężem mamy taką samą grupę BRh+ więc nie kumam...

ola_h - cieszę się, że sie podoba - chciałam coś ładnego dla małej jakby w ościne czy gościedo nas wpadna.. ;)

ten pajac też ładny - ale ja wstrzymuje sie od kupa tego typu ubranek...bo termin miałam na 24 grudnia - przesunął się 27 grudnia - jesli chodzi o termin z usg 3D - a moja ginekolog przepowiada ciagle, ze 1 stycznia to termin optymalny.. wieć niby lepiej jakbym przenosiła tę ciąże do 2011 ;)- wiec szanse małe bym taki ciuszek założyla małej..ale troszkę zazdrozcze tym co już mają na swiecie swoją dzidzię ur 2010... no ale moja niech jeszcze sobie posiedzi w ciepłym brzuszku - bo na dworze zimno..

Ja także dziękuje za odpowiedz:)

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :), nie wiem czy moja karta rabatowa rządzi się tymi samymi prawami, bo mam ją od 2005 roku i nie nazywa się karta akpol baby, ale daje rabat, dokładnie tak jak napisała Agusia 6% ( już w tej chwili)

Dagmarka to karta rabatowa, którą dostajesz :) Regulamin poniżej :)

III. Warunki członkostwa w Klubie

1. Uczestnik Klubu bierze udział w programie osobiście, a jej członkostwo nie podlega

przeniesieniu na inną osobę. Warunkiem przystąpienia do KLUBU AKPOL BABY jest zakup towarów w sklepie internetowym Akpol Baby lub jednym ze sklepów na terenie Polski. Wypełnienie w sposób kompletny i zgodny z prawdą formularza zgłoszeniowego oraz przekazanie formularza zgłoszeniowego sprzedawcy Akpol Baby , bądź skorzystanie z szybkiej rejestracji on-line równoznaczne jest z przystąpieniem do Klubu Akpol Baby. Klient podczas wypełniania formularza zgłoszeniowego w sklepie otrzymuje KARTĘ KLUBU AKPOL BABY. Klient, który wypełnia dany formularz drogą on-line otrzymuje rabat w wysokości 3% na zakupy dokonywane za pośrednictwem sklepu internetowego Akpol Baby.

2. Rejestracja on-line na stronie http://www.akpol.com.pl - Klient, który wypełnia dany formularz drogą on-line otrzymuje rabat w wysokości 3% na zakupy dokonywane za pośrednictwem sklepu internetowego Akpol Baby. Po przekroczeniu sumy 500 zł naliczony zostaje dodatkowy rabat o wysokości 3%, co daje łączną sumę 6% rabatu na produkty w sklepie Akpol Baby.

3. Uczestnik może w dowolnym momencie zrezygnować z uczestnictwa w Klubie na zasadach określonych w niniejszym Regulaminie oraz jednocześnie zażądać usunięcia swoich danych i zaprzestania ich przetwarzania przez Organizatora.

4. Jednemu Uczestnikowi mogą przysługiwać tylko pojedyncze uprawnienia członkowskie.

5. Do uczestnictwa w programie KLUBU AKPOL BABY uprawnione są osoby fizyczne, które ukończyły 16 lat .

IV. Uprawnienia Uczestników

1. Wraz z zarejestrowaniem się w Klubie, Uczestnik uzyskuje prawo do korzystania ze wszystkich elementów Klubu, w szczególności z:
- uczestniczenia w systemie rabatowym,
- korzystaniu ze specjalnych ofert dla Uczestniczek Klubu.
2. Warunkiem koniecznym do korzystania z uprawnień przysługujących Uczestników na podstawie niniejszego regulaminu jest posiadanie Karty Klubowej, o której mowa w pkt. V.1 Regulaminu lub Kodu.
4. Uczestniczka ma prawo w każdej chwili zrezygnować z uczestnictwa w programie po uprzednim ( pisemnym) powiadomieniu Organizatora.

Sbj - a co to za karta do Akpolu? zniżkowa? gdzie można taka dostać:)

anka165
u mnie po obciążeniu glukozą 75 czyli jak robili krzywą cukrową wyszło mi po 2h 136, to tylko o 6 mniej, ale lekarka kazała mi słodycze i słodkie owoce typu winogrona ograniczyć

Witam, Ja mam też bóle podbrzusza, cięzko mi chodzić muszę co chwilę się zatrzymywać przy chodzeniu. Glukozę mam po obciążeniu 75 , 142 i mam być na diecie, jest to bardzo ciężkie

Marchew - powodzenia i oby wszystko było ok.

W piątek byłam w akpolu i generalnie zrobiłam drobne zakupy za 100zł - miałam też kartę do akpolu, więc była zniżka, porównywałam to z cenami z allegro u tych użytkowników, którzy byli podawani powyżej i wyszło mi, że w akpolu niewiele drożej lub ta sama cena jeśli chodzi o to co kupowałam.

dostałam list ze szpitala, że mam się z nimi skontaktować w sprawie moich wyników - czyli wiadomo coś nie tak... dzisiaj w pracy sprawdziłam, mam za mało płytek... ale o tak jest rewelacja w porównaniu do tego co było w 25 tygodniu... wtedy i hemoglobiny była za mało - a czegoś tam było za dużo... hemoglobina już w normie... tylko te płytki... z drugiej strony i tak ich więcej niż było w 25 tygodniu... ciekawe co mi w szpitalu powiedzą?

misica3
ja mam termin na samą wigilię, i nie wiem czy zdarzyłabym to ubrać małemu:)
Chętnie bym przenosiła go na Nowy Rok.

A ja schudłam 8kg. Waga mi się waha o 2kg więc raz jestem 6 kg na minusie a raz 8 kg. Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na zmniejszenie bólu w okolicach lędźwi? Masakra jakaś... Najgorzej po całym dniu położyć się do łóżka, a rano podnieść...

ola ja mam 4 podobne na wizyty w święta u dziadków....rozkoszne są

muszelka: ten twój różowy komplecik jest piękny!!

Ale zwariowałam jak to zobaczyłam:P
http://allegro.pl/mini-mode-welurkowy-renifer-nb-ssp-819-i1243536755.html

A w tesko na chelmie maja duży dział z ubrankami dla maluszków:)

Ja dziś kupiłam proszek bobas w rosmanie 15,99 za 2kg promocja nie wiem czy to tanie ale jak promocja to wzięłam :) patrzyłam w H&M ubranka dla malutkiej i chyba sie wstrzymam poczekam na przeceny zimowe:)

W tesko maja super ubranka:) jakościowo wytrzymałe i bardzo ładne można trafić tez na fajne przeceny na pewno przed świętami będą także będzie można jeszcze coś dokupić:)
a co do bodziaków w cerfurze tych za 4 zl to bym sie wstrzymała bo znajoma kupiła juz takie zielony i po pierwszym praniu poszedł na szwach albo miała pecha albo szycie adekwatne do ceny hihi

dzieki dziewczyny... z Wami to jakos raźniej no i jak człowiek poczyta, ze w swych dolegliwościach nie jest sam to jakoś lżej na duszy... i za dużo nie mysli czy oby wszysko dobrze z dzidzią...;)

jesli chodzi o ubranka to faktycznie każdy mówi, żeby na 62 kupowac..ale ja kupiłam kilka na allegro na 56 - bo kurcze te 62 to duże i to sporo (kupiłam spodnie jeansowe, sweterek, dwie sukienki cieplejszą i jeansową, rajstopki na rozmiar 56)- pamietam, że moja chrześnica urodziła się ponad 3500kg a była kruszynką mimo wszystko i pływała w rozmiarach 62 - więc chciałam mieć pewnośc, że poza pajacykami mała będzie miała coś z normalnych ubranek by oko mamusi ucieszyć ;)

aaa jeszcze taki komplecik 0-3 rozmiar 62kupiłam - nie mogłam się oprzec...

http://allegro.pl/mothercare-3cz-bluzka-spodnie-body-0-3m-ssp-509-i1232554344.html

poluję jeszcze na cieplejsze spodnie,ogrodniczki i ocieplane jeansy...zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
resztę mam od szwagierki - ale i tak nie mogę się powstrzymać ok kupowania -ale na sam początek malej starczy...

aaa dziewczyny w Carrefour - mają być bodziaki za niecałe 4zł...i tanie rajstopki
słyszałam też o Tesco - że ubranka dobre gatunkowo i cenowo ale czy w tym na Chełmie są nie wiem - może któraś z Was była i widziała cos ciekawego....

Michałowa z mojego doświadczenia to butelki to nie taka łatwa sprawa, ze kupujesz i masz ;) Moje kochane dziecko było tak wybredne, że postanowiło trochę sobie pogrymasić i wybrać butelkę a w zasadzie kształt smoczka pod siebie. W końcu pod pasowała jej TT inne można było wyrzucić :) Teraz mam prawie z każdej firmy po jednej. Również nastawiam się na karmienie piersią ale zamierzam także wychodzić z domu bez małej i dlatego zakup butelek był dla mnie ważny. Jeśli chodzi o pojemność to mam dwie pojemności 150ml i 260ml większych nie kupuję.

Michałowa zamówiłam wszystko u r_p77. Towar powinnam dostać we wtorem to napiszę czy wszystko oki.

Inne tematy z forum

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...