MAMUSIE GRUDNIOWE 2010 :)

Witam serdecznie wszystkie mamusie grudniowe 2010 może czas rozpocząć nasz wątek bo nas przybywa :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAMUSIE GRUDNIOWE 2010 :)

asienkaj - ważne, że go nie masz... teraz będziesz spokojniejsza...

podejrzewam ze tego krwiaka mogłow ogole nie byc , ze ten lekarz zle cos widzial , bo dziwne ze tak szybko sie wchlonal

dokładnie super, że się już wchłonął... ja nie prostuje włosów (bo wyglądam tragicznie)...
ja będę miała do czynienia tylko z położną bo mieszkam w UK i takie tutaj są zasady... ginekologa widziałam, tylko dlatego, że byłam w szpitalu...

ja tam normalnie susze włosy przecież bez przesady to chodzi chyba o wysoko podnoszenie rąk typu wieszanie firanej i inne

Hej Babeczki, nurtuje mnie jedno pytanie. Niby rąk podnosić nam nie wolno, lekarz też to potwierdził, ale zastanawiam się co z suszeniem i prostowaniem włosów? Nie da się tego zrobić bez unoszenia rąk. A Wy suszycie, prostujecie?

No to fajnie że krwiak się wchłonął teraz będziesz spokojna że wszystko ok.Ja też często spoglądam na zdjęcie usg i myślę o maleństwie w brzuszku to jest wzruszające.

z dzidzią wszystko ok i lekarz nawet krwiaka nie widzi , nie wiem może sie wchłonąl jestem szczesliwa , serduszko bilo i maluszek sie poruszal poprostu chwile wzruszenia teraz co chwile ogladam usg

Asienkaj jak wrócisz od lekarza daj znać jak tam dzidzia.

a ja tez z polozna nie mialam jeszcze do czynienia zobaczymy

a co do smaku czytalam ze to normalne wiec sie nie martwie ale okropne uczucie musze przyznac

asienkaj - to chyba normalne w trakcie ciąży. Trzymam kciuki:) Koniecznie napisz jak po wizycie. Ja zobaczę położną dopiero 5 maja.

no to dzisiaj mam wizyte u lekarza zobaczymy jak tam malenstwo sie czuje :) juz sie nie moge doczekac a to dopiero po 15 . Lekarz mi moze wyliczy konkretny termin porodu wiadomo tego nie da sie ustalic napewno ale taki przykladowy :)

co moze oznaczac metaliczny smak w ustach ? wczoraj tak mialam dzisiaj juz przeszlo ale nie wiem co to bylo

Z tym grudniem u mnie to może być różnie, dzisiaj gdzieś znalazłam taki schemat liczenia terminu porodu i wyszła mi data 4 stycznia 2010 r. Tak więc czekam co powie Pani Doktor.

BlueBell ale masz fajny termin zazdroszczę ci dlatego że ja 31grudnia2005 miałam ślub i gdyby udało się urodzić w tym samym dniu to byłoby wspaniale .Ale co za różnica najważniejsze aby każda z nas urodziła zdrowego dzidziusia a u mnie też grudzień tyle że 4.

Oj najpóźniejsza to chyba będę ja :)
31.12.2010 r. :):):) ależ sobie termin sprawiłam :)
Witam wszystkie grudnióweczki i dołączam do Was!

Coś mi się zdaje, że jestem najpóźniejszą mamusią grudniową. Dopiero w czwartek 29.04 wybieram się na pierwszą wizytę. Mam nadzieję,że będzie wszystko ok. Pozdrawiam.

Anka165 ja nie chodzę do pracy i niestety nie będę miała żadnych pieniążków za zwolnienia i żadnego macierzyńskiego i wychowawczego.Ale za to mogę w domu dużo wypoczywać śpię do 10godz. nie przemęczam się trochę nudno tak mi w tym domu.

Trotka witamy ciebie w wątku grudniowych mam czym nas więcej tym lepiej.Zapraszamy do udzielania się.

witam nową grudniową mamusię:)
ja jestem ciekawa kiedy swoją położną zobaczę... bo w sumie to powinnam jakoś w przyszłym tygodniu po raz pierwszy ale, że się jakoś nie kwapiłam to możliwe, że teraz mi przepadnie i dopiero w 3 miesiącu;/

Witajcie dziewczyny.
Wpraszam się do was..... Z moich obliczeń termin porodu wypadnie na 29 grudnia. Pozdrawiam.

ja też trzymam się na wadze, a dopadają mnie już jakieś dziwne nastroje, a dziewczyny wy wszystkie chodzicie do pracy?, ja nie daję rady,zasypiam w pracy, 8 godz. to męczarnia, zastanawiam się już nad zwolnieniem.

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Wyprawka dla dziecka lato (48 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...