MAMUSIE GRUDNIOWE CZ. 23...

Witam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAMUSIE GRUDNIOWE CZ. 23...

mamka ja mam podobny też tej firmy, ale starszy i mniej bajerów ma, ale mały go lubi :)

http://www.bangla.pl/zabawa/stoliki-zabawki-gimnastyczne/fisher-price-muzyczny-przyrzad-gimnastyczny-p7158.htm?sid=8ea7p7o3ik338266k8ps7afl64

to jeszcze fajne ale drogie

Fajny :) właśnie o czymś takim mowie, wiem ze już któraś dziewczyna pisała ze maja taki stoliczek, a ten który wkleiłaś to widziałam u chłopca którym sie opiekowałam, bardzo fajny tylko dość dużo miejsca zajmuje

może ja też taki kupię? a co myślicie o takim?

http://allegro.pl/little-tikes-1621-muzyczny-ogrodek-zabaw-5w1-new-i1586304269.html

http://allegro.pl/stolik-edukacyjny-3w1-interaktywny-palak-0m-i1603228902.html coś takiego bym kupiła ale nie wiem czy fisher price kupić czy innej firmy będzie równie bezpieczny?

Ja chyba kupie ta kule co Wiolka pisała ze ma bo wygląda bardzo fajnie i ten stolik o którym tez dziewczyny pisały, wklejcie jakąś aukcje z allegro z tymi stoliczkami z muzyczka które macie

Hej,
Dagmarka biedna ta Twoja maleńka, ale teraz już będzie tylko dobrze.
Ja dzisiaj tez cały dzień n a dworze. Jak wychodziłam to mały miał ubrane body z krótkim, bluzka z długim i cienka kurteczka, potem mu ja zdjęłam, no i bez rajstopek pod spodniami.
Pogoda dzisiaj byla super. Jutro chyba włożę do w nosiedłko i pójde z nim do lasu. Bartus dostał w prezencie na Chrzciny takie nosidełko - zresztą sama o takie prosiłam i jest super - polecam!

http://www.babytuli.pl/products/nosidelkobalboa

Ja też chciałabym kupic jakąś fajną zabawkę, co polecacie? Moze cos na łóżeczko? Nie karuzulę tylko coś co się do boku przypina, bo moze to by go interesowało??

My dziś byłyśmy 4 godzinki a później jeszcze w domku przy otwartym balkonie:) najpierw ubrałam malutka w body z krótkim bluzkę z długim i sweter dość gruby ale później zdjęłam jej sweter, ja byłam mokra tak było ciepło

mój dziś na spacerze był chyba z 5 godzin - w sumie wychodziliśmy 3 razy
a ubrany różnie - za trzecim razem w bodziaku z długim rękawem i nato bluzka z długim i nic więcej na górę oprócz czapki :)

hej
ale dzisiaj śliczna pogoda po ile godzin spędzacie na spacerkach?
może się powtarzam ale jak ubieracie swoje bąble na spacerek ja już sama nie wiem i ubieram i rozbieram ciagle mi się wydaje że może za zimno małemu
a wieczorem Filuś był jak anioł aby tak zawsze zjadł sam poleżał w łóżku bawił się nóżkami i usnął bez wrzasków bez kołysania.

Dagmarka, muszę iść bo jej jedno oczko ucieka delikatnie. Jest to widoczne jak patrzy w prawo, wtedy prawe oczko ma skierowane w prawo a lewe na wprost. Niby kontrola okulistyczna powinna być jak maluch ma roczek ale jak któreś z rodziców miało problemy z oczkami to wtedy trzeba iść jak bąbel ma pół roku. Mój mąż też miał uciekające oczko i u niego rodzice zaniedbali sprawę, przez to miał 3 operacje i teraz niby jest ok, ale jak jest zmęczony to wtedy minimalnie widać jak to oko zezuje. A z takim maluchem im szybciej się pójdzie tym lepiej.

hej
dagmarka na szczescie juz z laurka dobrze szkoda dziecka by sie meczylo
moj filip tez ma malutkiego zeza i tez musze wybrac sie do okulisty
dzisiaj jest juz troche lepiej z brzuszkiem krople zaczynaja dzialac meczy sie tylko przed zrobieniem kupy a potem jest juz dobrze zobaczymy co bedzie dalej
asienkaj moj ma taki stolik grajocy jest na nim mnostwo przyciskow i on sie cieszy jak raczka w to stuka i gra
milego dnia

Bidulka ta moja mała dobrze ze dzieci nie zapamiętują takich przykrych rzeczy:( teraz boje sie jej dać cokolwiek co zatwardza kupkę i robi po kila razy dziennie jak kiedyś po każdym karmieniu:)

Dziobus a dlaczego chcesz isc do okulisty z Zuzia? zauważyłaś ze źle widzi?

Dagmarka, biedna Twoja malutka, tyle się musiała wycierpieć:-/

A mi się udało zarejestrować Zuzię do Poradni zeza i niedowidzenia na 31 maja i badanie ma trwać ok. 2 godzin.

dziewczyny chcemy kupic Hani jakas zabawke bo dostała troche pieniazkow od cioci , co polecacie czym bawią sie wasze dzieci bo juz sama nie wiem tyle tego jest na rynku a chcialabym zeby sie cieszyla

Biedna Laurka, oby nigdy więcej takich cierpień.

Dziewczyny ja Wam nie opowiedziałam ze w piątek w nocy jechałyśmy z mała do szpitala bo miała potworne zaparcie! w skrócie to w środę miała szczepienie plus rota i zaczęłam dawać jej wapno w syropie - zalecenie lekarki, i od tego czasu mała zrobiła chyba tylko dwie kupki strasznie twarde, takie aż okrągłe bobki i bardzo sie męczyła, była cała az bordowa i wyła z bólu, wieczorkiem dałam jej wiec pól czopka glicerynowego, myślałam ze pomoże, malutka zasnęła a o 1 obudziła sie z takim wyciem jak jeszcze nigdy, zrobiła malutkiego bobka który wyszedł razem z czopkiem a reszta kupki sie zatrzymała, po prostu utknęła! mała wyła ja wyłam z bezsilności ze nie mogę jej pomóc koszmar! zrobiłam jej kąpiel trochę sie rozluźniła i kupka sie cofnęła, ale bałam sie zaraz jak zacznie dusić znowu sie zacznie,wiec dawaj do szpitala na polanki. Tam pani doktor (nie będę opisywać jej podejścia do nas bo szkoda słów) zaleciła lewatywę, dzięki Bogu pomogło ale kupki wyszły jak kamienie! nie wiem skąd takie coś ale tak twarde ze Laurka by tego nigdy nie wydusiła sama, teraz boje sie jej podać marchewkę, wapna nie daje bo tez zatwardza, wiec na razie tylko mleczko...mam nadzieje ze juz więcej nie będzie takich akcji

Misica a tu instrukcja do wklejania zdjęć :

http://forum.trojmiasto.pl/Wrzucanie-fotek-ktok-po-kroku-INSTRUKACJA-z-rys-t62975,1,16.html

A my kąpiemy malucha o 19 potem mleko i zasypia tak po 20. Budzi się tylko na jedno karmienie około między 2 a 4 /różnie/. Wstaje przeważnie o 7:00.

Hej kochane,

Mamka super chłopaki - fajnie, że wszystko się udało :D

Sylwia biedniutki ten twój Filuś ciągle coś :/ może jednak spróbuj z tym lekarzem, na badania skieruje ... sama nie wiem szkoda, żeby maluch tak się męczył.

Michałowa i Justa fajne fotki, mój też non stop z nogami w buzi :D

My wybyliśmy na weekend do Jastrzębiej Góry z maluchem. Super było ... tylko dzisiaj Mikołaj strasznie marudny, dziąsła spuchnięte także czekamy może w koncu wyjdzie ten pierwszy ząb :/

Inne tematy z forum

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

szukam opinii o szkole podstawowej nr 85 gdańsk jasień (20 odpowiedzi)

hej, czy którejś z Was dziecko uczęszcza do tej szkoły?możecie coś powiedzieć na temat poziomu...

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...