MAMUSIE GRUDNIOWE CZ. 23...

Witam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAMUSIE GRUDNIOWE CZ. 23...

Dziewczyny, sliczne Wasze dzieciaczki!

Nasz Mlodziak tez juz coraz bardziej interesuje sie stopkami, coraz wiecej gaworzy, probuje tworzyc sylaby, ale ten czas leci! Tylko z jedzeniem nowych rzeczy jest marnie, warzywek i owocow nie dajemy, bo jakos Mu to nie wchodzi i nie tolerowal ich najlepiej, wcina kaszkę, ale z kolei nie robil po niej kupy az 4 dni, a zazwyczaj robil codzienie. Dzis podalam soczek oby bylo dobrze, bo moze ten nasz Maluch jednak nie jest gotowy na nowosci, tylko cycus i cycus... Dzis sprobuje dac kleik kukurydziany zamiast kaszki ryzowej to podobno lepsze na kupy...

Michalowa, wlasnie przeczytalam, ze chodzisz do lekarki na Obluzu, do ktorej chodzila jeszcze ze mna moja mama, mieszkalam tam z rodzicami wiele lat, teraz tylko mama tam mieszka, a my przenieslismy sie do gdanska, mam sentyment do obluza, wielki ;)

Sylwia a robiłaś badania na nietolerancje laktozy? skoro po delikolu było lepiej to może to to? zrób koniecznie bo wiem jak moja sie męczyła przed delikolem, a nietolerancja laktozy może sie pojawić niekoniecznie od urodzenia, może dopiero po czasie, tak jak skaza białkowa

boli go brzuszek o różnych porach i prawie cały czas
mocz jest ok nawet posiew zrobiłam i jest dobry a krew miał robioną przed chorobą taka sobie była
pójde do lekarza nie mam wyboru

Justa- śliczna Oleńka

Sylwiah - musisz się uprzeć u lekarza na zrobienie badań, bo to jest dziwne, że dzieciątko tak cierpi a wcześniej kolek nie było. Może coś jest nie tak - badanie moczu i krwi - myślę że przydałoby się !!!!
Może coś ma w brzuszku i jakiś lek pomoże? Tylko trzeba dobrze zdiagnozować, bo kolki od samego rana???

hej
śliczne dzidzie dziewczyny
mój Filuś też wcina nóżki i jak leży na brzuszku to podnosi dupkę tak wysoko do góry jak by chciał raczkować i powolutku pełza do tyłu
ale on jest biedny uciekła gdzieś cała radość okropnie cierpi dzisiaj jak wstał o 7 to do teraz tak jęczał piszczał i nic mu się nie podobało ani na rączkach ani leżeć tak mu brzuszek bolał słychać było jak strzela coś nawet jeść nie mógł brał cyc bo widać że był głodny i od razu odrzucał bo gdy possał chwilę to zaczynał okropnie bulgotać jak już usnął cały zalany łzami to jakoś przez sen zjadł oczywiście z przerwami
nie wiem czy coś da wizyta u lekarza powiedzą że kolki i dadzą te leki co już mam
miłego dzionka babeczki

śliczna:-) alez te nasze dzieciaczki urosły i się zmieniły...ostanio jak przeglądałam zdjęcia jeszcze z narodzin to trudno uwierzyć,że to ten sam człowieczek:-)

Witajcie dziewczyny,

Mamka super że impreza się udała :)
Śliczne te Wasz dzieci! i ja poniżej wklejam fotkę Olci wcinającej syrki śmierdzioszki :)
A co do nocnego karmienia to u sam podobnie jak u Michałowej. Mała zasypia o 20 o 21 pobudk na butlę, potem 24,3-4 i 6. Śpi do 7. od 7-8 bawi się stópkami bo jej pielusię zdejmuje i podkładam matę taką nieprzemakalną na łóżeczko.

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/21/img6116x.jpg/]image

Michalowa- śliczna Lenusia:-)))

z pierwszej strony?....nie kumam:-(

wklejam zgodnie z instrukcją z pierwszej str. Wklejam kod. Musisz popróbować i na pewno się uda.

śliczne...a jak wy wklejacie zdjęcia bo mi się nie udało jak próbowałam....:-(

Michałowa ale Lenka jest słodziutka.

Ja też bym poszła do innej ;-).

Wklejam dzisiejsze zdjęcie. Lenka bawi się girkami ;-).

image

Michalowa, wiem, ze Sass jest ok, tylko jak nas odprawiła z kwitkiem to sie wkurzyłam, wiesz jak to jest - dziecko chore wysokoa gorączka ponad 39 st. a ona ze nie przyjmie!
Wiem, ze opienie ma dobre, ale zraziłam się wtedy i poszłam do innej!

O, to dobrze wiedzieć.
Ja chodzę do dr Kremky na Obłużu Leśnym. Fajna jest. Ale nie wiem jak z chorobami. Akurat teraz była na urlopie, a nie chciałam iść do dzieci chorych z Lenką, bo tylko kaszlała i bałam się, że dopiero w przychodni coś załapie. Stąd wizyta prywatna. A że miałam tel. do Sass i polecała ją koleżnka z pracy mojego męża, to do niej zadzwoniliśmy. I nie żałuję. Ale wiadomo, że prywatnie to inaczej.

Nie chodze do Sass, bo kiedys nie przyjęła mnie z synkiem z wysoka gorączką, było sporo ludzi i powiedziała, że nie przyjmie. Wtedy drzwi obok przyjelam nas inna pediatra dr Malek i od tej pory do niej chodzimy. Jest suuuper!!!

Mamka - śliczne chłopaki!

Moja zasypia ok 20 i śpi do 7. Czasem wcześnie, czasem później się budzi - ale to sporadycznie. No i różnie z karmieniem, zazwyczaj ok 24, 3 i 6. Ale dziś było o 24, a potem dopiero o 6:30 ;-) i pobudka o 7:30.

hania raz chociaz sie budzi na jedzenie nie wiem dlaczego , wczesniej tak ladnie spala

mamka, ale przystojne chłopaki. Pewnie nie będą mogli się opędzić od dziewczyn.
Super, że już po imprezce, teraz odpoczywaj:-)

Ojj, Wasze dzieciaczki spią bez przerw w nocy? Jestem w szoku...

Inne tematy z forum

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (5 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

Wybór auta :) (84 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

kolorowanki do druku (31 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?