MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2013 CZ.5

No to nowy :)

*LIPIEC*
01.07. Agata
01.07. Bezglutek
04.07. asski /SYNEK
07.07. -mTusia- / CÓRECZKA
08.07. pillotka /raczej Synek
10.07. agusia-gdansk/SYNEK
10.07. Antoza
10.07. emimar
11.07. izabell_/SYNEK
12.07. anuusia
14.07. mentorka / SYNEK Julek
16.07. eni_a
17.07. Dumelek / SYNEK
19.07. połaniecka
20.07 panna z mokrą głową \ SYNEK Napoleon
21.07. Basieniak / CÓRECZKA
21.07 asienkaj
23.07. Yevele
23.07. Aknah/SYNEK
23.07. Kamyczek1234

*SIERPIEŃ*
01.08. Gosia
03.08. Aniulek_80
07.08 Betti_174
11.08. Madzik /Synek
17.08 Sensimilia / Synek
20.08. Francess
24.08. Kasiula1986
27.08 pszczoola /raczej Synek

poprzedni wątek:
http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-LIPCOWO-SIERPNIOWE-2013-CZ-4-t445865,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2013 CZ.5

aknahh, chciałam się jeszcze spytać, po ile wzięłyście lekcji i jaka taryfa obowiązuje ( normalna czy ulgowa ) i od kiedy się te zajęcia zaczęły ???

Mogłabym z Wami jeździć, bo w Oliwie mieszkam ( na Czyżewskiego, ale mogę podejść na przystanek Górskiego lub na Czyżewskiego koło KFC) :)

a ja w koncu nie poszłam, jakoś kłuło mnie i bolało i stwierdziłam, że nie wysiedzę :( Wygodnie mi w miarę dzisiaj tylko w pozycji leżącej :(

hej :) na bezpiecznym maluchu było losowanie i rzeczywiście część nagród była za dodatkowym pytaniem ale to była raczej formalność bo pytania nie były trudne i wszyscy podpowiadali w razie czego;)) tak więc spokojnie :) życzę udanych warsztatów no i oczywiście wygrania nagród bo niektóre całkiem fajne ;))

Cześć :)
Ja postaram się być wcześniej chwilkę, blond głowa w czerwonym sweterku :)
do zobaczenia :)

Ja też nie mogę się doczekać naszego USG. Coś mi podpowiada, że będzie chłopak, ale gdybać to ja sobie mogę.

Moje dziecko mocno reaguje na śmiech. Praktycznie gdy się chichram, brzuch mi lata, a potem takie uderzenia jakby różdżką od środka czuję. I strasznie łaskocze :)

Dziewczyny ja dziś jednak znowu odpadam ze spotkania;/ ma wizytę o 18:45 więc akurat prawie w środku spotkania i bez sensu mi jechać na chwilkę:( może uda się następnym razem! Miłego dnia!

Kasiula1986 - ja chodze na jogę razem z dumelkiem we wtorki, własnie do Sopotu na 17.30, wiec wpadaj we wtorek :)) sama nie będziesz. Zajęcia są sympatyczne, może jakoś mega dużo ruchu nie ma, ale atmosfera i ćwiczenia fajne. My jeżdzimy autem z Gdańska.

pszczoola - ja tez bede na Kolosach - na pewno jutro i w sobote, w niedziele ide na LadyMama, wiec chyba Kolosy odpuszcze. Ogólnie dużo podróżujemy z męzem i te spotkania to obowiazkowo :))

Jesli chodzi o LadyMama - to moze po spotkaniu jakas kawka wspolna gdzies? Oboj jest moja ulubiona kawiarnia Jozef K. Co Wy na to?

A co do dzisiaj - jakis znak rozpoznawczy? ja bede z mężem - jak zobaczycie małą kobitkę i wysokiego faceta to my :-P no i moje niebieskie buty :D

Hej Dziewczyny, gratuluję udanych USG. Już nie mogę doczekać się swojego, niestety na koniec miesiąca. W ogóle nie czuję ruchów dziecka i trochę mnie to martwi ale z drugiej strony mam ostatni termin na liście, więc może jeszcze nie czas.
Jutro wybieram się na KOLOSY do Gdyni. Już od dwóch lat biorę w tym udział. Już teraz to w ogóle mogę zapomnieć o podróżach na jakiś czas, a tak to sobie chociaż posłucham o innych :)
Na maluchu będę z mężem i koleżanką, więc pewnie zgadam się z Wami na Ladymamę.
Miłego dnia i miękkich krzeseł na BM :)

Jakie macie plany dziewczyny na jutro na Dzień Kobiet ? bo ja znalazłam fajne darmowe wejścia http://nauka.trojmiasto.pl/Miedzynarodowy-Dzien-Kobiet-w-Olivia-Business-Centre-imp352686.html oraz http://rozrywka.trojmiasto.pl/Koncert-z-okazji-Dnia-Kobiet-imp352152.html

Fajnie było by się spotkać z Wami :)

hejka dziewczyny, gratuluję poznane u Was płcie dzieciaczków, u mnie jeszcze nic nie wiadomo, heh ...
Tak się zastanawiałam nad fitnessem / jogą dla ciężarnych ( http://www.joga-trojmiasto.pl/joga-zajcia ) i fajnie by było by któraś z Was była chętna :) bo samej to sie nie chce :D hi hi

hejka :)
byłam wczoraj na tym usg echa serca i jest wszystko ok i "tylko tak dalej mam trzymać" :D lekarz rzucił okiem między nóżki i... CHŁOPAK :D mam to na zdjęciu w całej okazałości :]
poza tym włączył na chwilę 3D - iii tam, wcale nie takie fajne jak dla mnie. Znaczy się widziałam Maluszka, ale jakoś rewelacji dla mnie nie ma, żeby specjalnie gdzieś iść na takie 3D :) Zasłaniał buźkę łapkami, ale i tak mam fotkę twarzyczki :)

wczoraj byłam z moimi chłopakami w restauracji i jakiś gość nie mógł się napatrzeć na naszego synka, cmokał z podziwu z daleka, aż w końcu podszedł do nas, Małemu rękę na powitanie podał, a nam powiedział, że jest pod wrażeniem, jak się Synuś grzecznie zachowuje, że aż "chce się mieć dzieci" :D Ależ Mąż miał zadowoloną minę, duma Go rozpierała troszeczkę :) i uśmiech od ucha do ucha, a On raczej z tych, co się mało uśmiechają ;]

co do ilości chłopców i dziewczynek, to cytuję gdynia.pl:
"W 2011 r. wśród 1855 urodzonych dzieci było 798 dziewczynek, a chłopców - 1057. Natomiast w roku ubiegłym (2012) na świat przyszło 947 przedstawicielek płci pięknej i 1010 chłopców.
Zarówno w 2011, jak i 2012 r. najczęściej dziewczynkom nadawano imię Julia (odpowiednio 69 i 72 razy), a chłopcom - Jakub (59 i 58 razy). Dużym powodzeniem cieszyły się też takie imiona żeńskie, jak Maja czy Zuzanna oraz męskie: Jan i Filip.
W pojedynczych przypadkach rodzice nadawali imiona: Stefania, Marianna, Liwia oraz Stefan i Sylwester."
także 1:1 prawie było :) to pocieszające ;]

udanych usg gratuluję :) nie ma to jak usłyszeć, że wszystko gra :)

to jak, zwarte i gotowe na bezpiecznym maluchu z paczką chusteczek (znów) w dłoni? :)

Właśnie - dajcie cynk, co było :)
A mi się dziś śniło, że mam dwóch synków, którzy są bardzo niesforni i bawią się razem. A my za nimi z mężem biegaliśmy i nie mogliśmy złapać ;) No i śniło mi się, że ten drugi był podobny do pierwszego (a marzę, żeby był raczej do mnie) i z żalem i oburzeniem stwierdziłam: "niepodobne dzieci to można mieć tylko z różnych ojców!" :D

gratulacje z usg i poznanej płci.

mentorka, a co trzeba było zrobić, losowanie czy jakieś pytania?

no widzimy się dzisiaj, opanujemy to spotkanie :D

ojej kolejna dziewczynka :))) gratulacje :)) w tym nadmiarze chłopaków to faktycznie "cukiereczki" :)))
Super, ze USG wszystkie udane, ja mam dopiero 13 marca, a tak badzo juz bym chciała zobaczyc Kruszynę!
To co - widzimy się dzisiaj?

hej dziewczyny gratuluję wszystkich udanych usg! :)))

ja właśnie wróciłam z bezpiecznego malucha i bardzo mi się podobało:) sporo się dowiedziałam :)) oczywiście nic nie wygrałam, za to dostałam trochę ulotek i gratisów :))

Super dziewczyny,ze po usg wszystko dobrze! Gratuluje dziewczynki w końcu muszą się pojawić ;)) ja jutro wizyta,a w przyszłym tyg wybiorę się
na 4d chyba już bo nie wytrzymam;))

Dzięki, jeszcze się pojawią. Naprawdę po tym usg czuję się, że mi skrzydła urosły! Dużo wad wykluczonych, a to najważniejsze. Młody waży 430 g :)

Panno - gratuluje :) cieszę sie ze wszystko ok, ja juz nie moge sie doczekać pn i wt :)
To w notowaniach mamy 11:3 jeśli sie nie pomylilam :( bedą miały w kim wybierać nasze dziewczyny :)

ja też po usg i potwierdzony chłopak, wszystkie paluszki są, ręce, nóżki, fikał na nagraniu :) Hurra :)

W końcu jakaś dziewczynka :) Będzie komu kibicować tej drużynie piłkarskiej :)
Cieszę się Kamyczek że wszystko ok :)