MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2013 CZ. 7

*LIPIEC*
01.07. Agata
01.07. Bezglutek/SYNEK
04.07. asski /SYNEK
07.07. -mTusia- / CÓRECZKA
07.07.-kararinah-/CÓRECZKA
08.07. pillotka / SYNEK
10.07. agusia-gdansk/SYNEK
10.07. Antoza
10.07. emimar
11.07. izabell_/SYNEK
12.07. anuusia
14.07. mentorka / SYNEK Julek
16.07. eni_a/ CÓRECZKA
17.07. Dumelek / SYNEK
19.07. połaniecka
20.07 panna z mokrą głową \ SYNEK
20.07. Ananao/ SYNEK Kubuś
21.07 asienkaj / CÓRECZKA
23.07. Yevele
23.07. Aknah/SYNEK
23.07. Kamyczek1234/CÓRECZKA
24.07. Basieniak / CÓRECZKA Wiktoria

*SIERPIEŃ*
03.08. Aniulek_80
05.08. Gosia / SYNEK Paweł
07.08 Betti_174
11.08. Madzik /SYNEK
17.08 Sensimilia / SYNEK
20.08. Francess
24.08. Kasiula1986 / CÓRCIA
27.08 pszczoola /CÓRECZKA Monisia
31.08 Aisak/ raczej CÓRECZKA

link do poprzedniego wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-lipcowo-sierpniowe-2013-cz-6-t458719,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2013 CZ. 7

no my tez mamy vip. jest bardzo msly jak sie zlozy i leki. a kokor mamy 501 bo nie chcielisny ryzykowac zamawiam i ew nie zdazyc dlatego wzielisny jedyny jasny kolor. reszta to byly ciemne. ale trzeba tez zauwazyc.ze te wozki nie maja do siebie fotelikow do samochodu i bierze sie innej firmy. pytalismy tez o torby do wozka to okazalo sie ze oni nie maja na niejscu i tez sie na nie czeka.. heh

Ananao my też chcemy wózek Hartan dokładnie model Vip :) Ja słyszałam że czeka się 8 tygodni... o rany to trzeba już zamawiać :D A jaki kolor bierzecie? Ja się ciągle zastanawiam bo przy kolorze który wybrałam jest biały stelaż a wolałabym srebrny...

No pomiary usg mogą się bardzo różnić od rzeczywistości, kuzynki synek w dniu porodu wg usg ważył 3800 a urodził się 4500 :)

Z tą wagą to nie ma się co martwić - po pierwsze usg może przekłamywać (np. dużą głowę pomnoży przez jakąś wartość i wyjdzie 4 kg, a urodzi się dziecko 3,5 kg tylko z nieco większą głową), po drugie teraz już tak gwałtownie nie będą rosnąć, tylko miarowo przybierać na wadze.

Współczuję chorób i życzę zdrowia wszystkim zarażonym :)

witam w noqym watku :-) bylam w pt na usg i Kuhus wazy juz 1300tez ciekawi nas do ilu dojdzie..

a wczoraj bylismy ogladac wozki no i ku naszemu zdziwieniu w bobowozk na wozki hartanu czeka sie ok 10 tyg.. na szczescie ten co nam sie podobal i w jasnych kolirach mieli na magazynie.. takze dziewczyny chyba czas sie juz za tym rozgladac..

Hej, my dopiero wróciliśmy z wojaży, ponieważ musieliśmy zawieźć parę worków ciuchów po mojej mamie i się troszkę tam zasiedzieliśmy u cioci. Niunia dostała 2 śliczne bluzeczki ( Myszka Mini i Kubuś Puchatek z Prosiaczkiem ) oraz 2x body ( w kwiatuszki i z panią misiową ), Czyli już coś z pierwszych ciuszków mamy :)

Idziemy spać, dobranoc Kochane dziewczęta :)

witam my wygraliśmy walkę z anginą, córeczka i mąż załatwieni na maksa byli, Nika ponad 4 doby gorączkowała, a ja padam...oby teraz było lepiej...troszkę Wam zazdroszczę takich wizyt, bo ja wczoraj byłam u lekarza (polskiego ginekologa) - wizyta trwała 30 sekund i tylko tętno małej przez brzuch sprawdziła - chyba ją zobaczę dopiero jak się urodzi

pozdrawiam

Panno - dzięki ci dobra Kobieto, ja już w telefonie odpalałam wątek mnóstwo czasu :)
Gratuluję zdrowych maluchów, ja mam teraz wizytę 29 kwietnia i potem już co dwa tygodnie, no i znowu musze zrobić krew i mocz :(
No i mam nadzieję, że mała siedzi nadal głową w dół :)
My dzisiaj byliśmy na szkoleniu z pierwszej pomocy, były ćwiczenia na fantomach, Dziewczyny, gorąco polecam, mam nadzieję, że nigdy mi się ta wiedza nie przyda, ale jakoś spokojniej mi na duszy, jak wiem teraz co robić :)
ale piekny dzień dzisiaj, szkoda, że ja samotny, bo mąż w pracy :( Miłego popołudnia :)

Kochane dziewczyny, dziś i jutro jest "Rozsmakuj się w Gdańsku - Weekend za pół ceny" http://www.trojmiasto.pl/weekend-za-pol-ceny myślę, że warto skorzystać z takich atrakcji :) My z mężem spadamy po 15:00 na Gdańsk z aparatem ( może jakąś sesje zdjęciową z brzuszkiem się zrobi ) ;)

No to witam w nowym wątku :)

My wczoraj też mieliśmy wizytę :)

Mały waży już 1700 - i jest większy niż tc ciąży wskazuje...tak dobrze o tydzień...zobaczymy co z tego wyniknie...mam nadzieję że nie dobije do 4 kg :/

Na szczęście (strasznie się tym stresowałam) jest ułożony główką do dołu... no i wszystko z Nim i ciążą OK...zero problemów z szyjką, łożyskiem itepe...

Miałam przez chwilę ujęcie buziaczka - ale SŁODZIACZEK!!!

Gratuluję kolejnych Dziewczynek :)

i jest dobrze :) To już 7ma część wątku :)

od dziś z mężem myślimy nad imieniem dla Naszej Księżniczki :)

Zrobiłam tytuł wielkimi literami, bo tak mi się łatwiej szuka :) Miłego weekendu :)