MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2013 CZ. 7

*LIPIEC*
01.07. Agata
01.07. Bezglutek/SYNEK
04.07. asski /SYNEK
07.07. -mTusia- / CÓRECZKA
07.07.-kararinah-/CÓRECZKA
08.07. pillotka / SYNEK
10.07. agusia-gdansk/SYNEK
10.07. Antoza
10.07. emimar
11.07. izabell_/SYNEK
12.07. anuusia
14.07. mentorka / SYNEK Julek
16.07. eni_a/ CÓRECZKA
17.07. Dumelek / SYNEK
19.07. połaniecka
20.07 panna z mokrą głową \ SYNEK
20.07. Ananao/ SYNEK Kubuś
21.07 asienkaj / CÓRECZKA
23.07. Yevele
23.07. Aknah/SYNEK
23.07. Kamyczek1234/CÓRECZKA
24.07. Basieniak / CÓRECZKA Wiktoria

*SIERPIEŃ*
03.08. Aniulek_80
05.08. Gosia / SYNEK Paweł
07.08 Betti_174
11.08. Madzik /SYNEK
17.08 Sensimilia / SYNEK
20.08. Francess
24.08. Kasiula1986 / CÓRCIA
27.08 pszczoola /CÓRECZKA Monisia
31.08 Aisak/ raczej CÓRECZKA

link do poprzedniego wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-lipcowo-sierpniowe-2013-cz-6-t458719,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2013 CZ. 7

no my tez mamy vip. jest bardzo msly jak sie zlozy i leki. a kokor mamy 501 bo nie chcielisny ryzykowac zamawiam i ew nie zdazyc dlatego wzielisny jedyny jasny kolor. reszta to byly ciemne. ale trzeba tez zauwazyc.ze te wozki nie maja do siebie fotelikow do samochodu i bierze sie innej firmy. pytalismy tez o torby do wozka to okazalo sie ze oni nie maja na niejscu i tez sie na nie czeka.. heh

Ananao my też chcemy wózek Hartan dokładnie model Vip :) Ja słyszałam że czeka się 8 tygodni... o rany to trzeba już zamawiać :D A jaki kolor bierzecie? Ja się ciągle zastanawiam bo przy kolorze który wybrałam jest biały stelaż a wolałabym srebrny...

No pomiary usg mogą się bardzo różnić od rzeczywistości, kuzynki synek w dniu porodu wg usg ważył 3800 a urodził się 4500 :)

Z tą wagą to nie ma się co martwić - po pierwsze usg może przekłamywać (np. dużą głowę pomnoży przez jakąś wartość i wyjdzie 4 kg, a urodzi się dziecko 3,5 kg tylko z nieco większą głową), po drugie teraz już tak gwałtownie nie będą rosnąć, tylko miarowo przybierać na wadze.

Współczuję chorób i życzę zdrowia wszystkim zarażonym :)

witam w noqym watku :-) bylam w pt na usg i Kuhus wazy juz 1300tez ciekawi nas do ilu dojdzie..

a wczoraj bylismy ogladac wozki no i ku naszemu zdziwieniu w bobowozk na wozki hartanu czeka sie ok 10 tyg.. na szczescie ten co nam sie podobal i w jasnych kolirach mieli na magazynie.. takze dziewczyny chyba czas sie juz za tym rozgladac..

Hej, my dopiero wróciliśmy z wojaży, ponieważ musieliśmy zawieźć parę worków ciuchów po mojej mamie i się troszkę tam zasiedzieliśmy u cioci. Niunia dostała 2 śliczne bluzeczki ( Myszka Mini i Kubuś Puchatek z Prosiaczkiem ) oraz 2x body ( w kwiatuszki i z panią misiową ), Czyli już coś z pierwszych ciuszków mamy :)

Idziemy spać, dobranoc Kochane dziewczęta :)

witam my wygraliśmy walkę z anginą, córeczka i mąż załatwieni na maksa byli, Nika ponad 4 doby gorączkowała, a ja padam...oby teraz było lepiej...troszkę Wam zazdroszczę takich wizyt, bo ja wczoraj byłam u lekarza (polskiego ginekologa) - wizyta trwała 30 sekund i tylko tętno małej przez brzuch sprawdziła - chyba ją zobaczę dopiero jak się urodzi

pozdrawiam

Panno - dzięki ci dobra Kobieto, ja już w telefonie odpalałam wątek mnóstwo czasu :)
Gratuluję zdrowych maluchów, ja mam teraz wizytę 29 kwietnia i potem już co dwa tygodnie, no i znowu musze zrobić krew i mocz :(
No i mam nadzieję, że mała siedzi nadal głową w dół :)
My dzisiaj byliśmy na szkoleniu z pierwszej pomocy, były ćwiczenia na fantomach, Dziewczyny, gorąco polecam, mam nadzieję, że nigdy mi się ta wiedza nie przyda, ale jakoś spokojniej mi na duszy, jak wiem teraz co robić :)
ale piekny dzień dzisiaj, szkoda, że ja samotny, bo mąż w pracy :( Miłego popołudnia :)

Kochane dziewczyny, dziś i jutro jest "Rozsmakuj się w Gdańsku - Weekend za pół ceny" http://www.trojmiasto.pl/weekend-za-pol-ceny myślę, że warto skorzystać z takich atrakcji :) My z mężem spadamy po 15:00 na Gdańsk z aparatem ( może jakąś sesje zdjęciową z brzuszkiem się zrobi ) ;)

No to witam w nowym wątku :)

My wczoraj też mieliśmy wizytę :)

Mały waży już 1700 - i jest większy niż tc ciąży wskazuje...tak dobrze o tydzień...zobaczymy co z tego wyniknie...mam nadzieję że nie dobije do 4 kg :/

Na szczęście (strasznie się tym stresowałam) jest ułożony główką do dołu... no i wszystko z Nim i ciążą OK...zero problemów z szyjką, łożyskiem itepe...

Miałam przez chwilę ujęcie buziaczka - ale SŁODZIACZEK!!!

Gratuluję kolejnych Dziewczynek :)

i jest dobrze :) To już 7ma część wątku :)

od dziś z mężem myślimy nad imieniem dla Naszej Księżniczki :)

Zrobiłam tytuł wielkimi literami, bo tak mi się łatwiej szuka :) Miłego weekendu :)

Inne tematy z forum

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

Urlop niani (65 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

co robicie w takie upały? :/ (122 odpowiedzi)

wyszlam na chwile z dzieckiem bylo po 10- siatej i za kilkanascie minut wrocilam do domu bo nie...