MASA - ANKIETA !!!

Na stronie rowery.trojmiasto.pl jest ankieta odnośnie MASY w Gdyni !!!
Ludzie, głosujcie - wyraźmy swoje poparcie, nawet jeśli ktoś nie da rady dotrzeć to pokażmy, że popieramy tą inicjatywę !!!
BIKERZY DO URN !!! ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MASA - ANKIETA !!!

Poparłem w głosowaniu oczywiście Mase Krytyczną, ale ogólnie mówiąc sonda jest źle zrobiona, bo można klikać i klikać a on zlicza cały czas głosy, powinno być tak że nie liczy się głos podwójny lub więcej oddany z tego samego IP.

> Poparłem w głosowaniu oczywiście Mase Krytyczną, ale ogólnie
> mówiąc sonda jest źle zrobiona, bo można klikać i klikać a on
> zlicza cały czas głosy, powinno być tak że nie liczy się głos
> podwójny lub więcej oddany z tego samego IP.

niestety Żywy, z powodu jakichś tam problemów technicznych nie dało rady zaimplementować wykluczania IP dla rowerów, tak jak jest to w sondach na głównej trojmaisto.pl :| Problem stary , ale wykluczanie ma tylko nasza sonda główna.

Ja juz głosowałem, i to na 4 ręce ;-)

Stan tej sondy stawia wiele pytań... Jakoś dziwnie się układają te wyniki...

Sam program obsługujący sonde jest do kitu, bo właśnie znalazłem na niego patent i w ramach testu w ciągu minuty oddałem ponad 150 głosów:) dlatego wydaje mi się, że wyniki tej sondy należy traktować bardzo ogólnikowo.

Inne tematy z forum

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (22 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...