Re: MASA KRYTYCZNA 2 Kwietnia, 17:00, Silver Screen Gdynia !!!!
Tez bym poszedl, ale jak na razie nie jest to wskazane:D (do 18 jeszcze troszkem - szczesciarz ze mnie:D:D:D) Ale z tego co mi wiadomo, to podanie trzeba zlozyc do Urzedu Miasta do Wydzialu dróg i komunikacji.
Adres:
Wydział Dróg i Komunikacji
Naczelnik: mgr inż. Stefan Benkowski
adres: Gdynia
Aleja Marszałka Piłsudskiego 18
http://www.gdynia.pl/?co=urzad/struktura2&urzad=&id_g=WDK&widok=1&rodzaj=kontakt
Jesli chodzi o nazwiska i podpisy, to czy przypadkiem nie istnieje cos takiego jak incjatywa spoleczna??:) Przeciez pod petycja moglby podpisac sie kazdy z nas, a nie konkretna osoba. Kilka stron podpisow pod petycja na pewno zrobiloby wrazenie na urzednikach.
Problemy z czasem faktycznie moga wystapic, ale z drugiej strony "dla chcącego nic trudnego":) Potrzebna jedynie kompetentna osoba, która by wiedziala co i jak trzeba zrobic. Wydaje mi się, że urzędnicy nie powinni robić większego problemu. Niby trzeba zglaszac na miesiac przed zajściem, ale niektore sprawy moga byc chyba zalatwione w trybie natychmiastowym, szczegolnie jesli chodzi o taka duza liczbe mieszkancow o jakiej mowa. Poza tym nie widze niczego, co mogloby wplynac na odmowe ze strony miasta. Byc moze taka incjatywa spotkalaby sie z aprobata wladz... Rozmyślajac jeszcze inaczej... Moznaby sporzadzic podanie nie o pozwolenie, ale pismo informujace, ze cos takiego sie odbedzie:D
P.S. Sorki, ale chyba jestem marzycielem i niektorym moze sie wydawac ze wyidealizowalem sprawe:D Prosze w takim przypadku sprowadzic mnie na ziemie:)
0
0