MASA KRYTYCZNA nr 2

28 maja - piatek
18:00
over!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MASA KRYTYCZNA nr 2

Jedno pytanie tylko: gdzie się spotykamy, przy Silverze, tam gdzie podczas pierwszej masy?

Pełna akceptacja z mojej strony:)

2 imprezy w kwietniu to za duzo.. Poza tym, z tego co mi sie o uszy obilo, na poczatku maja odbedzie sie w Gdansku jakis przejazd rowerowy... Ktos wie cos o tym wiecej?

MaCiEJOo napisał(a):

> Pełna akceptacja z mojej strony:)
>
> 2 imprezy w kwietniu to za duzo.. Poza tym, z tego co mi sie o
> uszy obilo, na poczatku maja odbedzie sie w Gdansku jakis
> przejazd rowerowy... Ktos wie cos o tym wiecej?

Byłeś wczoraj na "Rowerowym Uniwersytecie Gdańskim"? Ja byłem i mówili że najbliższy przejazd rowerowy odbędzie się 2 maja 2004, jest on organizowany bodajże przez OLE, niestety nie posiadam dokładniejszych informacji, bo podczas przerwy około 20:30 musiałem się zmyć do domu, więc możliwe że po przerwie mówili i dlatego nic nie wiem. Do przerwy było mówione że 2 maja, ale ani dokładniejszego miejsca ani godziny nie mówili. Podałem im też swój adres e-mail także wydaje mi się że może coś na temat tego przejazdu dostane od nich na skrzynke, jakby co będę informował na forum.

No wlasnie chodzi mi o to co OLE organizuje... Tylko nie wiem czy 8 maja (jak mi sie wydawalo) czy 2 (jak mowisz)... W kazdym razie 6 czerwca tez chyba cos bedzie:)

Popieram, bede! na nowym bajku, hehe jeszcze sie składa:)
A miejsce? SilverS?

Pzdr.

ja w pełni popieram :) nie za wczesnie i zgodnie z "masową" tradycją no i godzina późniejsza zeby nas więcej było

pelne poparcie!

GEMINI - jak zwykle :)

Ok, jestem z wami! :D

Zmieńcie informacje w ogłoszeniach na rowery.trojmiasto.pl bo tam jest napisane że najbliższa masa 1 maja, chyba że są 2 masy, 1 maja i 28 maja?

Inne tematy z forum

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...