MASA KRYTYCZNA vs. POLICJA

Bylem dzis na komendzie :) - przesluchiwany w charakterze swiadka w zwiazku z wydarzeniami 2.04.2004 i co sie okazalo - szukali organizatora zeby pociagnac go do odpowidzailanosci :)))) ja na szczescie bylem tylko uczestnikiem pamietajecie ze ta impreza nie ma organizatora i jak chcecie nastepna to radze zglosic to wladzom odpowiednio wczesnie. pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MASA KRYTYCZNA vs. POLICJA

Dostałeś pisemne wezwanie? Czy dlatego, że jako jedyny (albo jeden z nielicznych) zostałeś "poproszony" przez policję na masie o "danie swoich namiarów"? ;-)

dostalem pisemne wezwanie. i dobrze ze dalem swoje dane bo mogli wezwac kogos innego i ten ktos moglby mnie wskazac na oganizatora i wtedy zaczelyby sie problemy :)

Krzyżak napisał(a):

> dostalem pisemne wezwanie. i dobrze ze dalem swoje dane bo
> mogli wezwac kogos innego i ten ktos moglby mnie wskazac na
> oganizatora i wtedy zaczelyby sie problemy :)

Hmm... czyli na kogo ???
Na osobę która w jego mniemaniu była organizatorem ? - przecież nie ma organizatora, nie ma na kogo wskazać :-)

A ja od początku byłem za legalizacją:-) a zwłaszcza jak w Dzienniku Bałtyckim ukazała się wzmianka z cytatami kogoś z urzędników i policji.
P.S. Czy ktoś coś robi w sprawie tej legalizacji? Masa 28 maja a tego co mi wiadomo to najdalej miesiąc przed taką imprezą tzreba to zgłaszać.

Inne tematy z forum

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...