MASAKRA!
Dzisiejszego dnia pojechaliśmy z chłopakiem do Sopotu i stwierdziliśmy, że pójdziemy coś zjeść do tej właśnie restauracji. Zajeliśmy stolik, podszedł do nas kelner z kartami menu i po pewnym czasie złożyliśmy zamówienie. Na jedzenie czekaliśmy dobre pół godziny. W końcu dostaliśmy zamawiane potrawy. Chłopak miał niedosmażone frytki, a ja....zamówiłam burito;] nawet go nie posmakowałam ponieważ po odkrojeniu kawałka w naleśniku był WŁOS !!!! Zawołaliśmy kelnera-tenm zrobił skrzywioną minę, zabrał burito po czym przyszedł, przeprosił i zapytał czy chcę nowe. Oczywiście odmówiłam i poprosiłam kierwnika-okazało się, że jest nim młoda dziewczyna, która nie miała nic do powiedzenia oprócz tego, że to jest niemożliwe bo oni tego pilnują ( choć ten włos był "ukryty w nalesniku, a nie na wierzchu) i ewentualnie mogą nam zwrócić pieniądze. Powiedzieliśmy, że powinna wyciągnąć z tego jakieś konsekwencje-zrobiła tylko krzywą minę zpaisując adres.
Nie polecam tej restauracji, a jeżeli ktoś już ma zamiar tam iść to radzę sprawdzać co mają w jedzeniu i życzę SMACZNEGO.
Nie polecam tej restauracji, a jeżeli ktoś już ma zamiar tam iść to radzę sprawdzać co mają w jedzeniu i życzę SMACZNEGO.