MASAKRA!!!!!

Mialam umowiona wizyte z gruponu niestety kilka razy ja przekladano z ich winy i obiecano mi ze oddzwonia niestety nikt nie oddzwonil kiedy sie zglosilam telefonicznie poinformowano mnie ze juz wszystkie grupony sa rozliczone i nie zostane przyjeta!!! czy to jakas kpina!!! zwykle oszustwo grupon tez nie chce mi zwrocic pieniedzy bo ponoc zmienil sie wlasciciel ale co mnie to obchodzi absolutnie odradzam nie kupujcie od nich zadnych uslug bo to zwykli zlodziej znow maja ogloszenie na gruponie mysla ze naciagna wiecej glupich jak ja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MASAKRA!!!!!

Droga Pani jestem nową właścicielką Forum Day SPA. Oczywiście rozumię Pani zdenerwowanie ale to absolutnie nie jest nasza wina i tak jak już odpisałam wcześniej nie odpowiadamy za błędy poprzednich właścicieli. Grupony były poprzedniej właścicielki i przez nią były one rozliczone. My nie będziemy realizować usług za które pieniądze wziął ktoś inny. Proszę zgłosić sprawę na policję i dochodzić swoich spraw w sądzie. Raz jeszcze chcę podkreślić iż jako nowy właściciel nie ponoszę odpowiedzialności za błędy i uchybienia mojej poprzedniczki.

Re: MASAKRA!!!!!

Ogłoszenie na Gruponie odnośnie zabiegu Mezoterapii zamieściliśmy my już jako nowi właściciele i nowa firma. I zapewniam Panią , że wszystkie grupony są realizowane. Jednocześnie proszę o analizowanie swoich wpisów, gdyż wszelkie wpisy działające na niekorzyść naszej firmy a mijające się z prawdą będą zgłaszane na Policję.
Od 25 maja zmienił się właściciel FORUM DAY SPA.