MAUKRAN

Witam , poszukuj pracy jako operator zurawi , co sadzicie o tej firmie Maukran ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAUKRAN

witam również poszukuje informacji na ten temat... płaca umowa itp ale tu nic ,,, na forach Trójmiasta tez nic... poczekamy zobaczymy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Płaca najnizsza krajowa 1/4 etatu także bardzo wielka kijnia , godzinowo jak sie dowiadywałem aż takiej tragedi nie ma !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

jaką najniższą krajową ?

po za tym jak ktoś chce tylko dorobić to pracuje na 1/4 etatu - proste

Pozdrawiam

stawka godzinowa 14 zł także jest dobrze

Pan Małecki na potrafi doceniać prawdziwych operatorów zatrudnia na śmieciowatych umowach , naj gorsze jest to że dowala kary finansowe ktorych nie ma w umowie !

dokładnie za te kary finansowe powinni się zabrać za ta firmę praca na niektórych budowach brak przerwy traktują ludzi jak maszyny praca na żurawiach bez odbioru i konserwacji kto się zatrudni u Pana Małeckiego zobaczy jak to jest u niego w firmie :) może akurat mu podpasuje jak lubi pracować nie przepisowo :)

Inne tematy z forum

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...