Joanna - ocena (1) Polecam tę firmę - pełen profesjonalizm, szybkie działanie i sympatyczna... Joanna L*R*T - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Rzeczowe podejście do tematu, odpowiedź na wszystkie,... L*R*T Łukasz - opinia (1) dobry kontakt, profesjonalnie, przed czasem :-) Łukasz
Paweł - opinia (1) Szybka i sprawna wycena nieruchomości Paweł Andrzej - opinia (1) Usługa wyceny fachowo, bardzo dobry kontakt z klientem. Jasno, czytelnie i... Andrzej Anna - opinia (1) Pełen profesjonalizm - jestem naprawdę zadowolona z wyceny. Szybko i do tego... Anna Agata - opinia (1) Profesjonalnie i zgodnie z umową. Pan Michał cierpliwie odpowiadał na... Agata Profesjonalnie. Polecam! (1) Właściciel bardzo kontaktowy, a przy tym profesjonalny. Usługa wykonana dość... Grzegorz - opinia (1) Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do klienta. Jestem w 100 %... Bardzo polecam! (1) Zleciłam wykonanie wyceny działki budowlanej w celu weryfikacji ceny oraz jej... Maja Polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście do tematu i wysoka jakość przekazanego operatu. Osoba prywatna