MMA trening

Witam.
Szukam na terenie trójmiasta klubu MMA. Jestem po złamaniu obojczyka. Zależałoby mi przede wszystkim na dobrej atmosferze. Chciałbym nauczyć się czegoś nowego, a przy okazji poprawić kondycje i swoje samopoczucie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

znalazlem niedawno taki fajny klub http://kravmaga-open.pl/ naprawde fajny sam do niego chodziłek ale po kontuzji nie omkglem juz cwiczyc ;(

Ja też zmieniałem kilka razy dyscyplinę sportową, kontuzje mnie wykluczały :( także panowie przede wszystkim na technikę trzeba postawić żeby kontuzji unikać i odpowiednią pielęgnację. Jak dłońmi głównie pracujecie przy ćwiczeniach to z góry polecam krem do rąk AfterWorkout dedykowany dla sportowców. Bardzo szybko sobie radzi z odciskami i zranieniami a do tego ma naturalny skład.

Inne tematy z forum

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Bieganie zimą (19 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Suplementy sportowe (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Mój partner i ja planujemy nabrać czystej masy, a następnie zająć się rzeźbieniem...