MTB Bike Tour 6.10

Dziś byłem na trasie i zauważyłem że końcówka okrążenia to coś nowego w stosunku do poprzednich lat. Nie pokrywa się to z mapką na stronie MOSIRu. Dodam że trasa jest już w tym miejscu oznakowana. Czy to jest trasa dla wszystkich czy tylko dla kat. OPEN? Bardzo mi się podoba to urozmaicenie. Fajny stromy podjazd z zakrętami i szybki stromy zjazd.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MTB Bike Tour 6.10

trasa ta sama co rok temu, ELITA jedzie końcówkę inna od MASTERS.
Podjazd i zjazd dodatkowo

po tym opisie to wydaje sie to samo co rok temu, po ostrym zjezdzie jest w lewo, następnie po prostym do mety?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

raczej w prawo, a potem w lewo i prosto do mety. Elita po zjeździe jedzie prosto w dół, w prawo na dodatkowy podjazd i zjazd. Czyli dokładnie jak rok temu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a mogliby wszyscy jechać to samo, trasy różniłyby się tylko ilością okrążeń i nie byłoby problemów kto co i którędy i czy organizator zdąży taśmę przestawić...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

a nie masz innych zmartwień..to sprawa orga niech robi jak chce
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

już tak było że nie zdążyli oddzielić, ale była boruta i ponowny start tylko ze chyba 3 okrążenia, spora część zawodników rozjechała sie do domu :-))) pozdrawiam organizatorów i sędziów którzy zadbali wtedy o świetną oprawę :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

eee tam, co za problem - jak kto chce zasmakowac pelnej trasy, to niech zapisze sie z na finalowy wyscig - co do dlugosci, to nie ma boolu - i tak prawdopodobnie doubla dostanie, wiec sumarycznie ilosc okrazen bedzie zblizona. ale potem jaka satysfakcja, np.gadajac z klubie fitness, na zajeciach spiningowych mozna pochwalic sie, ze forma jest, bo scigam sie w MTB z Elita :)

haha dobre :-) jak się dostaje dubla to znaczy że coś jest nie tak w planowanych treningach i nad czymś trzeba popracować, daje do myślenie na nowy sezon
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak wiadomo z lat ubiegłych kombinowanie organizatora z różnymi rodzajami tras dla poszczególnych kategorii nie kończy się niczym dobrym :) co do dubli to przecież zaszczyt zostać przez Szlachtę wyprzedzonym
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

A GDZIE W TYM WSZYSTKIM FAJNA ZABAWA ???
ja mam zamiar wystartować pierwszy raz 100 % amatorki i można mnie wyprzedzać nawet kilka krotnie :)))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

zaszczyt zaszczytem ale jak wielmożny Diuk z bata pociągnie po plecach... bo nagrody za niskie ;)
...tym razem mierni poddani nie składają się na nagrody dla arystokracji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

"co do dubli to przecież zaszczyt zostać przez Szlachtę wyprzedzonym"

Jak się dobrze trafi, to można finiszować z czołówką ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widzial ktos gdzies zdjecia z wyscigu poza tymi na fb mosiru ? Jeżeli tak, prosze o podlinkowanie. Dzięki :-)

ja jakoś brak zdjęć przeżyję...
... lepsze jest to, iż brałem udział w ostatnim BT w Oliwie, zostałem wyczytany na starcie, naturalnie ukończyłem wyścig, nie dostałem dubla i nie ma mnie w klasyfikacji?! eh... mosir rulez.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

napisz meila im, ja bym tak zrobił

spoko pisz maila.
poprawią. ale nie przeproszą. i nie odpowiedzą na maila. tylko jakgdyby nigdy nic wpiszą Twoje nazwisko w klasyfikacji ale nie odezwą sie ani słowem...
wiem to z autopsji.
pozdrawiam :)

p.s. no chyba ze cos sie zmieniło
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

interweniowałem u gościa kt opracowywał wyniki w postaci elektronicznej, On przesłał uwagę dalej. Następnego dnia otrzymałem info o aktualizacji wyników... naturalnie z mosiru zero reakcji...
teraz przynajmniej wiem, że startowałem ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fotki z zawodów Bike Tour dostępne pod linkiem: https://picasaweb.google.com/TakatukaSamoyed/BikeTour6102012?authuser=0&feat=directlink miłego oglądania :)

Inne tematy z forum

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...