MULTISPORT

MULTISPORT
Czy ktos mialby mozliwosc zalatwienia takiej karty? W wielu firmach funcjonuje taka karta. Mam sportowo-fitnessowe zainteresowania i taka karta ułatwiłaby mi uczeszczanie do roznych placowek. Prosze o kontakt mailowy lub telefoniczny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

karty multisport sa imienne i zawsze sprawdzają dodatkowo dowód, więc opcja "pożyczenia" od kogoś odpada.

wyjasnienie

o ile mi wiadomo, przynajmniej w moim miejscu pracy jest tak, ze mozna dopisac drugą osobę do swojej karty, wtedy ta osoba placi ok. 170zł i ma takie same mozliwosci korzystania z multisport. biorac pod uwage, ze korzysta z silowni/fitnessu co drugi dzien, czasem skoczy do aquaparku, do tego dochodzi opcja wyboru roznych klubow, a nie ciagle tego samego, odchodzi tez podpisanie tzw. abonamentu - niektorym może się opłacać.

Żenada

Jeśli nie stać cie na taka kartę to nie korzystaj z takich usług. Każdy kto takie karty posiada ma je po to by z nich korzystać a nie odsprzedawać i tym bardziej załatwiać je innym,tylko po to byś mogła się przy kimś, kto ją kupił "wślizgnąć" . Twoje zainteresowania w tym przypadku mało znaczą. Weź się do pracy to będzie cie stać na wszystko i nie wykorzystuj do tego pieniędzy albo znajomości innych ludzi. Trochę godności. Ja za takie karty płace normalnie a takie "ślizganie" nie robi klubom dobrej opinii..
pozdrawiam.

Inne tematy z forum

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie (16 odpowiedzi)

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie KUPIĘ OKAZYJNIE CAŁE...

bezinteresownie pomoge (161 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...