MUTSY Gondola Team Silver Polecam !!!!

Temat dostępny też na forum: Sprzedam Rodzina i dziecko
Witam mam na sprzedaż taka gondolkę, w rzeczywistości dużo ładniejsza jak na zdjęciu, gdyż trudno sfotografować ten kolorek, jest taki trochę mieniący się :)))))
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/mutsy-gondola-team-silver-ogl3313429.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MUTSY Gondola Team Silver Polecam !!!!

hej jesli ogloszenie nadal aktualne to jestem zainteresowana. Czy na sprzedaż jest sama gondola czy gondola ze stelażem?? Jeśli cały wózek to rezerwuję :) proszę odezwij się na maila efcia24@buziaczek.pl

sprzedaje tylko gondolę, stelaża na razie używamy, bo córka jeździ w spacerówce, a wózek jest fajny dlatego trochę pewnie jeszcze pojeździ, wiem że można kupić w sklepie sam stelaż nowy i wtedy dokupić sobie używana gondolkę, zawsze to trochę taniej wychodzi :))) a widziałam też na allegro, że sprzedawali same używane stelaże, więc da się coś skompletować, polecam :))))

HOPKA

niesetety osobno nie bardzo opłaca się kupować... ;/

dlaczego?? nie każdy ma kasę żeby kupić całość nową, moja kuzynka kupiła sobie stelaż nowy a gondolkę i siedzisko używane i na pewno wyszło ją to taniej, stelaż to pewnie że lepiej może nowy, bo on jest na długo, choć widziałam, że na allegro tez licytowali używany :))) a w sumie gondola jest na 6 miesięcy gdzieś tak, także nie koniecznie musi być nowa :)))

hmmmm, nowy stelaż?? a mogłabym wiedzieć gdzie kupiła?? na allegro niestety nie ma nowych, tylko użwane, a w internecie znaleźć nie mogę ?

ona kupiła w mama i ja w gdańsku, ale zobacz np. tu
http://dino.sklep.pl/nowy/podwozia-stelaze-mutsy-c-154_281.html

nie wiem ja kupowałam akurat cały nowy wózek, bo w zasadzie babcia nam kupiła taki jak chcieliśmy, ale gdyby nie to, to chyba też kupiłabym gondolkę używaną i może nawet siedzisko spacerowe, albo ewentualnie kupiłabym stelaż razem z siedziskiem, a dokupiłabym sobie używana gondolkę, bo ona jest na krótki okres czasu, ale stelaż chyba jednak nowy, bo jednak jest w wózeczku najważniejszy i warto mieć na niego gwarancje :)))

zaletą takiego kupowania jest też to, że kupujesz sobie najpierw to co jest ci potrzebne na 6 miesięcy, czyli stelaż i gondolkę, nie wywalasz od razu kasy na cały zestaw, a siedzisko np możesz sobie dokupić później w dowolnym kolorze, bo np. ten od gondolki ci się już znudził, albo spodoba ci się zupełnie inny wózek spacerowy i będziesz chciała go zmienić zupełnie :)))

hopka na dzisiaj

polecam !!!

hopka, gondolka bardzo ładna polecam !!!!

Inne tematy z forum

Przyjaciele? Zwierząt (3 odpowiedzi)

Myślą że dokarmiają ptaki a demoluja ich układ pokarmowy rzucając im chleb.

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (6 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?