MUZYCY: akordeon, bas, perkusja (cajon)

Witam, poszukuję kilku osób do wspólnego pomuzykowania. Sam gram na gitarze, trochę komponuję, aranżuję, czasem coś podśpiewuję. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie pomysł regularnego pogrania i stworzenia czegoś ciekawego, rozwojowego...
Szukam: akordeonisty grającego najchętniej na akordeonie guzikowym, z opcją gry na hammondach (planuję zakupić), basisty (chętnie bas elektro-akustyczny) i perkusisty, grającego zarówno na tradycyjnych bębnach, jak tez do kameralnego grania akustycznego - cajon.
Sam mam już koło 40 lat, jakieś tam doświadczenie muzyczne itp.
Mam też miejsce do grania w Gdańsku - kultowy klub, gdzie można by czasem się spotkać, poćwiczyć, jak również zagrać przed ludźmi.
Szukam ludzi otwartych, doświadczonych i osłuchanych muzycznie - niekoniecznie wirtuozów, czujących i lubiących muzykę, umiejących improwizować i czerpać radość z grania.
Myślę, że zawsze można pogadać, ew. spotkać się, a może akurat wyjdzie z tego coś ciekawego.

kontakt: zoommy00@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MUZYCY: akordeon, bas, perkusja (cajon)

Poszukiwania jak najbardziej aktualne. Wysłałem maila.

Nadal poszukuję do pogrania - aktualnie akordeonisty i perkusisty (cajon).
Pozdrawiam i proszę o kontakt

zoommy00@wp.pl

Wysłałem maila na podany adres (gram na Cajonie), ale nie dostałem odpowiedzi.

w razie czego podaję inny adres e-mail: fresh01new@o2.pl

Inne tematy z forum

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...