Jadwiga i Adam - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z zaprojektowania i precyzyjnego wykowania... Jadwiga i Adam Marek - ocena (1) Druga kuchnia zamawiana w tej rodzinnej firmie w ciągu 5ciu lat. Druga bardzo... Marek Rafał - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić pana Marka za jego profesjonalizm i świetne... Rafał
Kinga - ocena (1) Profesjonalne wykonanie szafki kuchennej. Wygląda lepiej niż mogłam się... Kinga Aniela - opinia (1) Kuchnia wykonana fenomenalnie. Mija właśnie rok odkąd stoi u nas - nadal jest... Aniela Olga - opinia (1) I stało się! Mam kuchnię marzeń!!! Piękną,funkcjonalną,z materiałów świetnej... Olga Marzena - opinia (2) Pan Marek już od pierwszego spotkania wzbudził we mnie pełne zaufanie.... Marzena Magdalena - opinia (1) Jeszcze nie skończona kuchnia, ale już po pierwszym złożeniu dolnych szafek i... Magdalena Ewa K - opinia (1) Polecam usługi stolarskie u Pana Marka. Pan Marek przygotował cały projekt... Ewa K Kasia i Piotr - opinia (1) Po zapoznaniu się ze świetnymi opiniami na temat fachowości p. Marka... Kasia i Piotr Elżbieta z Sopotu - opinia (1) Pan Marek Jabłoński to świetny fachowiec w branży stolarskiej ! Takich jak... Elżbieta z Sopotu Joanna - opinia (1) Jestem po montażu zabudowy w salonie oraz szafy i pawlaczy w przedpokoju.... Joanna Ewa - opinia (1) Z usług mwr f.u.h. marek Jabłoński (kuchnia + częściowa zabudowa korytarza)... Ewa Zofia - opinia (1) Z usług Pana Marka skorzystałam na podstawie opinii na portalu Trójmiasto i... Zofia Marta i Karol - opinia (1) Wykonane meble na najwyższym poziomie, z dbałością o każdy szczegół. Pan... Marta i Karol Justyna S. - opinia (1) Zamówiłam u Pana Marka kuchnię oraz szafę do zabudowy. Muszę przyznać, że... Justyna S. Antoni Dubowicz - opinia (1) Szukając w Gdyni firmy, która podjęłaby się kompleksowej przebudowy naszej... Antoni Dubowicz Ewa Raczyńska - opinia (1) Mamy dość nietypową kuchnię, więc gotowa zabudowa nie wchodziła w rachubę. Po... Ewa Raczyńska Agnieszka - opinia (1) Z usług firmy pana Marka korzystaliśmy po raz drugi. Dzięki udanej (po raz... Agnieszka Joanna Wiloch - opinia (1) Polecam !!! Miałam przyjemność współpracować z Panem Markiem przy mojej... Joanna Wiloch